devrimci karargah

dalyarock
vallaha siteye bakınca hayrete düştüm adamlar bildigin örgüt kurmuşlar yandaş topluyolar.nekadar sitelerin kapatılmasından doğan insanların erişim hakkının engellenmesine karşı olsakta eğer siteler kapatılıyorsa öncelikle yargı birimlerimiz bu siteleri engellesin youtube’yle uğraşıcağına.
rumuz pilis tiray egen
sanıklar adliye’ye geldi. sanıkları toplu bir şekilde 200 ila 300 kişilik bir grup desteklemek amacı ile sokakta toplanmış bekliyor. bi de cafeler de falan oturanları da sayarsak bu sayı 500’ü geçer gibi. bir o kadar da çevik kuvvet ve araç gereçleri var bu grubu gözetleyen.
rumuz pilis tiray egen
duruşmaları bitti. büyük olaylar yaşanmadı. basın açıklamaları yapıldı bir kaç slogan atıldı.

şimdi ben kendi fikrimi söylemek isterim müsadenizle.

özel yetkili mahkemelere güvenmiyorum. bir akrabası da burda yargılanan biri olarak, ne mal olduklarını, hukukla uzaktan yakından alakalı olmadıklarını çok iyi biliyorum. benim akrabam siyasi suçtan yargılanmadığı halde bu hukuksuzluğa marzu kalıyor. siyasi suçlardan yargılananların vay haline. hakime diyorsunuz ki bu hukuka aykırı, bakın madde var. deliller sahte bakın ispatı var. adam reddediyor seni. gidin her hangi bir duruşmyaa girin bu adliye de inanın tüyleriniz ürperecek. sanki hakim değil, robot dikmişler oraya sen ne dersen de o rolünü ezberlemiş. çok sıkışırsa sanki sahne arkasından sufle alıyor gibi.

bir şeylere karşı kendi bildikleri doğrular çerçevesinde karşı çıkan insanların yargılanma biçimi bu olmamalı. yargı cezalandırdığı kadar bilinçlendirebilmeli. ama bu özel yetkili mahkemeler sizi kendine düşman etmekten başka hiç bir işe yaramıyor.

tekrar diyorum. gidin bir duruşmaya girin izleyici olarak ne demek istediğimi anlayacaksınız. devrimci karargah’ın yandaşlarına yapılan muamele neyse, şike den tutuklulara da yapılan muamele aynı, kabadayılıktan tutuklanan ve yargılananlara da yapılan müamele aynı. bir tek hukuksuzluğu uygulama da çok eşit davranıyorlar. yargısız infaz herkese infaz hesabı...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol