münevver karabulut

0 /
independence
aylar once etiler de bir cop konteynarina ba$i govdesinden ayrilmi$ halde bir gitar kutusu icerisinde atilan genc kiz.

bak cop kutusu diyorum ve insan diyorum. bir insanin kafasini testere ile kestikten sonra bir gitar kutusunun icerisine koyarak etiler de cop kutusunun icerisine atmi$lar. iddiaya gore bunu yapan ki$i, turkiye’nin en zengin ailelerinden birisinin oglu olan kizin sevgilisi. olaydan sonra cocuk bulunamadi bir turlu ve yine iddialara gore yurtdi$ina kacti. annesi ile babasinin evinde yapilan aramalarda munevver karabulut’un kanli elbiseleri ile duvarlarda kan izleri bulunmu$.
independence
kendisinin katledilmesi ile alakali bir ki$i daha cikti ortaya. adli tip kurumundan verilen rapora gore munevver karabulut bir degil birden fazla ki$i tarafindan oldurulmu$. polis bunun uzerine cem gariboglu’nun arkada$larindan doku ornegi almaya karar vermi$.
with all my love
basi kesilirken yasiyor imis. adli tip raporunda bakire oldugu belirlenmis, ancak çamasirinda tecavüze ugradigina dair de deliller varmis.

benim bildigim sevgili, degil basini gövdesinden ayirip çöp konteynirina atmak, sevdigini gözünden bile sakinandir. kilina zarar gelsin istemeyendir. bu hangi dallama, gözü dönmüs pis serseridir ki bunca zaman "sevgili"yim diye geçinmis. hayret dogrusu. birak sevgili yi, insan bile diyesim gelmiyor. ona ve eylemi birlikte gerçeklestiren o güruha.
independence
munevver karabulut’un babasinin tahminine gore, kizi bir satanist ayininde olduruldu. cem gariboglu ve agabeyinin satanist internet sitelerine uye oldugunu iddia eden babaya gore, kizi bir satanist ayininde kurban edildi.

ayrica adli tip kurumunun yapmi$ oldugu incelemeye gore munevver karabulut’un ic cama$irlarinda iki ayri ki$inin spermlerine rastlandi ve bu da katliam sirasinda birden fazla ki$inin bu katliama kari$tigi ihtimalini guclendirdi. cem gariboglu’nun 4 arkada$indan sac, tukuruk ve doku ornekleri alinarak bu ki$iler icin yurtdi$ina cikma yasagi konmu$ ve adli takip ba$latilmi$ti. $imdi yine ayni ki$ilerden sperm ornegi alinacakmi$.

bu arada munevver karabulut’un bakire oldugu ve tecavuzeugramadigi, ancak bulunan sperm ornekleri sebebi ile de tacize ugrami$ olma ihtimalinin cok yuksek oldugu soyleniyor.
idiamin
hakkında çıkan tecavüze uğradı, yok yok uğramadı, iç çamaşırında birden fazla kişinin spermi bulundu, yok yok aslında bi kişininmiş sadece, 29 kere bıçaklandı, başı kesildiğinde hala ölmemişti gibi haberlerin bir an önce kesilmesini istediğimdir.
bu haberler doğrultusunda kafamda yaptığım canlandırmalar benim bile fazlasıyla canımı acıtırken ailesinin nasıl bir azap çektiğini tahayyül edemediğimdir.
idiamin
kesinlikle ölümü, hem de böylesini haketmeyen insandır.

ancak ortaya çıkan günlüklerden anlaşıldığı kadarıyla çok da masumca bir ilişki sürdürmediği de son zamanlarda aklımı karıştırmakta. cem garipoğlu denen hayvanoğlu hayvanla birlikte olma sebebinin maddi konularla da ilintili olduğu gibi düşüncelere gark oldum.

17 yaşında bir kızın reina’da, sortie’de takılma isteğini dizginleyememesini tabi ki anlayışla karşılarım, fakat ailesinin 17 yaşındaki kızlarının erkek arkadaşının evinde kalmasına, bu kadar başıboş bırakmasına anlayış gösteremiyorum. acaba onların bu kadar başıboş bırakmasının sebebi de mi maddi konularla ilintilidir?

mevzu bahis günlükler burda:

http://www.hurriyetport.com/news/122/article/9219/2009-05-05.html

laughter
şimdi bir de yaşadıkları filme çekilecekmiş. hatta münevver’i merve sevi’nin oynaması düşünülüyormuş.

benim merak ettiğim, babası kızının ölümünden bu kadar kısa süre sonra nasıl böyle bir şeye izin veriyor.
set me free
vali güler, garipoğlu ailesinin sakladığı birşeyler var şeklinde bir açıklamada bulunmuş.
vali bey aileye ayar veriyor gibi görünüyor.
orqn
ne kadar zaman oldu bilmiyorum bu kız öldürüleli ama o günden beri sürekli televizyonda,gazetede haberleri yapılıyor ve her haberde kızın farklı bir fotoğrafı kullanılıyor.bence bu cinayette asıl kıllanılması gereken konu bu.19 yaşında bir insanın bu kadar çok fotoğrafı olması garip değil mi ya?
independence
katili teslim oldu ama babasi hala susmadi. zavalli kizin kemikleri sizliyordur mezarinda sirf babasi sebebi ile.

baban 3 milyon euro bedel bicti cesedine munevver, huzurlu uyu mezarinda. uyuyabilirsen artik.
independence
bu kizcagizin cinayeti ile alakali iddianame bugun bitip mahkemeye verilmi$ ve mahkeme de iddianameyi kabul etmi$.

iddianemeye gore munevver karabulut’u katleden ki$i cem garipoglu ile birlikte nida garipoglu, yani cem garipoglu cinayeti babasi ile birlikte i$lemi$. ustelik canli canli ba$ini testere ile keserek. iddianame bu yonde.
independence
katledildiği villa ilk kez içten görüntülendi;

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/73988/2/1/24846282/munevver-karabulutun-olduruldugu-villa
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol