vücuda bilgi sözlük dövmesi yaptırmak

independence
ozellikle bayan bilgi sozluk uyelerinin yaptirmasi durumunda reklamin tillahini yapabilecegimiz durum. yapacaksin gogus dekoltesinin uzerine bir bilgi sozluk dovmesi, bak bakalim ayni ak$am yazar patlamasi ya$aniyor mu ya$anmimyor mu. yalniz bu durumun da kimi sakincalari var.

misal:

ba$lik: bilgi sozluk u nereden duydunuz

entry: valla ben duymadim, direk olarak gordum. bi hatunun memesinin uzerindeydi, ayni hatunu buludum diye geldim. sahi ismi neydi onun?

entry: cafede bi hatun vardi ama var ya ta$ mi ta$. oturdugu yerin yanindan geciyordum, du$uk belli bir pantolon giymi$, bir de baktim ki got catalinin uzerinde bir $eyler yaziyor. iyice egildim baktim ki www.bilgisozluk.com yaziyormu$, e ben yaziyi okuyana kadar yanindaki herif de benim canimi okudu gerci ama olsun. bu $ekilde geldim ben bilgi sozluk’e.

entry: (yeni bir bayan uye) barda bir cocukla tani$tim, ne yaki$ikliydi ama. tani$ma bir $eyler icme derken cakirkeyif olup cocugun evinin yolunu tuttuk. gerisini bilirsiniz i$te. yalniz tam oral sex yapacakken enlemesine yazilan bir yazi dikkatimi cekti cocugun penisinde. bilgisozluk.com yaziyordu, ayni cocuga benzer ki$iler olabilir du$uncesi ile ko$tum geldim. ne geceydi ama.

entry: ben berberim. dun bir mu$terim geldi, ensesindeki killari aldirmak istedi, aldim. killari alinca ensede bilgisozluk.com yazisini gordum, merak ettim geldim. yukarida yazilanlar gibi bir maceram olmadi hic.

entry: burada melankomik mi ne, oyle birisi varmi$. gecen gun bizim tavuk kumesine girmi$, ne kadar tavuk varsa hepsinin uzerine bilgisozluk.com diye dovme yapmi$ biz uyurken, bir kacini da ... neyse okuyan coluk cocuk vardir cok detaya girmeyecegim. o elemani bulmaya geldim. butun tavuklar mundar oldu lan!

armour
özellikle de sırttan kuyruk sokumuna doğru "bir seyi cok istiyorsaniz yapabilecekleriniz sizi sasirtir" şeklinde olursa süper olur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol