barack obama nın bokunun da amerika ya götürülmesi

independence
vallahi bak, $imdi haberlerde izledim.

obama’nin sictigi bok bile amerikan ajanlari tarafindan alinip amerika’ya goturulmu$. sebebi ise obama’nin biyolojik anlamda hicbir $eyinin ba$kalari tarafindan bilinmemesi istegi. obama hasta mi, ne gibi ilaclar kullaniyor, vitamin aliyor mu vs. turundeki bilgilerin kimseler tarafindan payla$ilmamasi icin alinan bir emniyet ornegiymi$ bu. ote yandan insan klonlamaktan tutun da olasi bir suikasti onlemek adina da bu tedbirler aliniyormu$.

du$unsene mit ajani olacaksin, ba$bakan sicacak sen temizleyeceksin. hani ulkenin icine sicti ve kimse tarafindan temizlenmesi cok olasi degil ama gercek anlamda sictigi zaman bokunu temizlemek mit ajanlarina kalacak ve sen kalkacaksin bu boku temizlemek zorunda kalacaksin. ajanim ben diye saga sola hava atarken asil i$in bokcuba$ilik, yerim lan ben oyle ajanligi.

hayal etsene bir;
gozde simsiyah gozlukler, siyah takim elbise, kulakta telsiz, uzerinde son model sessiz silahlar, saatinde radar var ne bileyim bileginde telsiz kollugu var ama her iki elinde de beyaz plastikten doktor eldiveni tuvaletten bok kaziyosun.

hayallerim yikildi yemin ederim, artik impossible mission’i 24’u falan eski heyecanimla izleyemem ben. alt ust ettiler psikolojimi.
with all my love
rte nin "bokunu da al git burdan!" deme ihtimali kasip kavuruyor bedenimi.

yazik bize ama. sen koskoca ülkenin baskani ol, sonra ziyaretini ettigin ülkede bokunu bile birakma. olacak sey mi?
isyankarmuhabir
guvenlik gerekcesiyle geri goturulmustur, bulasmıs olabılecek bır damla kandan dna larına ulasma, herhangi bir hastalık durumunun tespiti engellenmek istenmistir. sanırım simdiki suriye baskanın babasının kanser oldugu cia’in bu sekilde bir araklaması sonucu dunyaya duyrulmustu. yoksa sandıgımız gibi bokunu bile bizden esirgediginden degil, tamamen guvenlik nedeniyle

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol