ingilizce bilmeden ingiliz sevgili sahibi olmak

independence
malligin onde gideni, en son safda bayrak tutani olmakla e$ degerdir.

aranizdaki yegane ileti$im kaynagi olan konu$mayi rafa kaldirip, beden dili ile anla$maya cali$maktan oteye gitmez bu durum. ho$, cok zaman beden dili de kafidir sevgililiklerde, ancak bu durum zaman gectikce su koyvermeye ba$lar, beden dili bile insanin yanli$ $eyler anlamasina sebebiyet verebilir. sen sevi$mek istedigini anlatabilmek icin penisini kurcalarsin, o ci$in geldi zanneder sana tuvalet arar, sen onun tuvalet aramasini tuvalette sevi$elim demek istedigi $eklinde yorumlarsin pe$inden gidersin, o senin artik daha fazla tutamayacagindan oturu pe$inden hizli hizli gittigini du$unur sana kimsenin goremeyecegi kuytu bir yer gosterir, sen "aha burada sevi$elim" dedigini du$unup soyunmaya ba$larsin, o "iyi ki tam zamaninda burayi bulmu$uz yoksa altina saliverecekmi$ bak hemen soyundu" diye du$unur kafasini ba$ka yone dogru cevirir, sen "vay a.k. artik beni yetersiz bulmaya ba$ladi, baksana gormeye bile tahammulu yok" diye du$unur sinire kesersin ve sonuc $iddet ile dolu bir ayrilik olur.

eger ingiliz sevgilin varsa sadece msn de konu$, reelde sevi$. msn de konu$mayi zaten bir $ekilde google translate araciligi ile gec de olsa becerirsin. cok sıkı$tıgın yerde "i love you" dersin, onu da beceremezsin "ay lav yu" yazarsin, zaten kizin bu cumlenin icinden cikmasi 45 dakikasini alir. kisa da olsa zaman kazanmi$ olursun.

haydi aslanim benim.
with all my love
askin, sevginin, bilumum güzel duygularin sınır tanımadıgının göstergesinden baska bir sey degildir.
bizzat sahit olmuslugum vardir. kiz arkadasim manyak derecede asik ingiliz sevgilisine. ingiliz sevgilisi de ona tabii. arkadasim ingilizce kurslarinda egitim aliyor, sevgilisi de türkçe özel dersler; daha rahat anlasabilmek adina. ve bu yaza da evlenecekler. sonra gökten üç elma düsecek. biri kirmizi, digeri ekşi ve yesil, öbürü .... yok bu böyle degildi. her ne ise iste.
ingilizce bilmiyorum diye ’ingiliz sevgili’ yapmaktan sakinmayin, sakindirtmayin. hiç bir sey olmasa bile, bir dil ögrenmenize vesile olacaklar. daha ne...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol