x-men origins wolverine

independence
daha vizyona cikmadan torrent sitelerine du$en film. onca verilen emekten sonra ve harcanan onca paradan sonra cok yazik olmu$ filmin bu duruma du$mesi. $u anda 40 000 den fazla insan bu filmi indiriyor. henuz izlemedim ama izleyince yaparim yorumlarini.
independence
film gercekten cok guzel, en azindan izledigim bolume kadar oyle gozukuyor. ancak kesinlikle $u anda torrentlere du$en $ekli ile izlenmemeli, kesinlikle ama.

ha yok ben sokarim bilgisayar efektlerine diyorsan onu bilmem, zira ucagin dahi montaji yapilmami$ bilgisayarda, bembeyaz bir $ey bembeyaz bir tabanda ucuyor ve sadece golge efekti konulmu$ henuz. ayrica akrobatik hareketler yapan adamlarin tumunun sirtindaki ipler de gun i$igi gibi gozukuyor.

izlemeyin bu hali ile. zaten 1 mayista vizyona girecek.
set me free
torrentlerden indirdiğim workprink çekimi ile izlediğim için pişman olduğum; x-men serisinin öncesi diye düzenlenmiş film.esas oğlanımız wolverine in abisini-anne ve babasını-hatta babası sandığı kişiyi filmde görebiliriz.her ne kadar devam filmi değilmiş gibi dursa da wolverine in serideki şanını kullanarak oluşturulmuş bariz bir devam filmidir.diğer hangi karakter için ayrı bir gösterim yapılabilirdi ki zaten.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol