indivx net

independence
divxplanet’ten cok daha hizli bir $ekilde dizilerin alt yazilarini cikartarak hizina hayran birakan site. misal 24’un yeni bolumu torrentlere bugun du$tu, alt yazisi cali$masi %95 de ve bu ak$ama kesinlikle yeti$ecegi soyleniyor.

henuz herhangi bir alt yazisini indirmedim, eger cevirilerde sacmaliklar yoksa cok super olacak demektir. bir sure sonra divxplanet’in pabucunu dama atabilir.

tabi once ceviri kalitesini test etmek lazim.

http://altyazi.indivx.net/
independence
denedim, onayladim.

cevirilerde(en azindan 24 dizisinin son bolum cevirisinde) hicbir sorun yok, gayet akici gayet guzel bir turkce ve ingilizce konu$malari da son derece duzgun cevirmi$ler. $imdilik tek bolum indirdim ve okudum, tum bolumler de bu kadar kusursuzsa divxplanet’in gecikmelerine artik katlanmak gerekmiyor.

divxplanet’e az once baktim, ceviri henuz %70 ler civarindaydi ki bunun da anlami yarin belki de ak$ama ancak bitecek. oysa bu sitede ceviriyi saatler oncesinden bulabildim. tebrik ediyorum kendilerini buradan.
independence
lost’un final bolumunun alt yazisini divxplanet henuz %5 deyken bitirip yayinladilar. bu ataklari onlari divxplanet’in ne kadar ciddi rakipleri oldugunu yeniden kanitladi.

alt yazilar icin;

http://www.indivx.net/lost-6-sezon-17-ve-18-bolumler-turkce-altyazi/

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol