allaha şükür ki bunların zamanında savaş çıkmamis

independence
eski meclis ba$kani bulent arinc’in, ergenekon operasyonu kapsaminda gozaltina alinan pa$alar ile alakali sarfettigi cumle.

cumle tam olarak $u $ekildedir;

"allahima $ukrediyorum ki bunlarinl zamaninda turkiye sava$a falan girmemi$, bunlarin sava$acak halleri bile yok. askerlikten ba$ka her $eyi yapmi$lar."

bu sozlerden sonra genelkurmay’dan da konu ile alakali bir aciklama geldi;

"bahsi gecen ki$inin konu$malarinin uzerinde bu kadar durmaya gerek yok. hukuk fakultesi mezunu bir insanin, mahkeme tarafindan henuz suclu ilan edilmeyen ki$iler ile alakali, suclulugu henuz kanitlanmami$ insanlar ile alakali bu tur konu$malarin yapilmamasi gerektigini bilmeyen bir insan oldugunu goruyoruz. bahse konu olan ki$inin tsk ve tsk personeli hakkinda du$unceleri zaten ba$indan beri bellidir."

sayin bulent arinc yine her zamanki yaptigini yapti ve ilk firsatta turk silahli kuvvetleri ile alakali yipratmaya yonelik aciklamalarini hem de basinin gozu onunde yapiverdi. ustelik bu ki$i eski meclis ba$kani, yani cumhurba$kani ile bile ayni safhda yer alan ki$i protokol siralamasinda. bitmez bu ki$inin lakirdilari bitmez.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol