uyumak gerektikce uykunun kaçmasi

laughter
genelde ertesi gün sınav olduğu yahut yola çıkılacağı gibi durumların ertesi gecesinde kişinin başına gelmesi muhtemel olay.

ertesi gün, dinç ve uykusunu almış vaziyette olması gerekeceği için gece iyi bi uyku çekmek gerekir. lakin bu baskı altında kıvranan bilinçaltı tüm egosuna yenik düşerek zafer kazanmış bi hırsla bağımsızlığını kutlarcasına kişinin uykusunun kaçmasına sebep olur.

kişi aklına her türlü anıyı getirse de, hayallere dalarak uykuyu pençeleri altına almaya çalışsa da, yahut tüm otoritelerce işe yarar bulunan koyun sayma yöntemini gerçekleştirse de(ki bence çok mantıksızdır) bir türlü bu hain bilinçaltının boyundurluğundan kurtulamaz.

heyhat saat üçü bulmuştur. uyumak öte yana dursun kişi enerji patlaması yaşar. normal günde yapılmaya tenezzül edilmeyen işler; o an devlet meselesi gibi önem kazanır, yapılması dışında herhangi bi alternatif bulundurmaz hale gelir. bu ve buna benzer akıl karıştırıcı dahili ve harici etkiler sebebiyle sabah edilir, günün ilk ışıkları karşılanır, güneş selamlanır.

tabi ertesi günkü işiniz her neyse, hak getire hale gelmiştir. eğer sınavınız varsa sınavdan herhangi bi yüksek beklentide bulunulması mantıksızdır. seyahate çıkacaksanız tüm seyahat boyunca uyuklarsınız. özel bi günse ve hoş görünmeniz gerekiyorsa bi hortlaktan farksız görünürsünüz. ve bunun gibi bir sürü vb.’ler...

siz siz olun bilinçaltınızın benliğinizi ele geçirmesine izin vermeyin...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol