12 mart 2009 hamburger sv galatasaray maçı

heddodepaso
tam 20 yıl önce galatasaray’ın mustafa denizli ile şampiyon kulüpler kupasında yarı finale kadar yükseldiği dönemdeki gibi, herkesin tuttuğu takım ne olursa olsun galatasaray’la üzülüp galatasaray’la sevinmesini dilediğim maç. medya içinde fanatizmin sırtından para kazanan bir kesimin oluşması, sponsorlar, futbolun iyiden iyiye endüstri haline gelmesi maalesef türk takımlarının avrupa’da başarısız olmasından keyif alan taraftar grupları yaratmıştır. zamanla türk futbolseveri futbolu sevdiği için değil, rekabeti sevdiği için maçları takip eder olmuştur.
independence
d smart tarafindan yayinlanacakmi$ bu mac. aslinda internet uzerinden de izlenebilir ama nasil olacagini yazmaya kalksam o entry gotumuze girebilecek turden oldugu icin yazamiyorum haliyle.
independence
ilk yari galatasarayin 0-1 ustunlugu ile sona erdi. galatasaray macta son derece guzel bir oyun sergiledi $u ana kadar, ayni tempo ile ikinci yarida da oynarsa mac bizim.
mitili
galatasaray’ın son zamanlarda izlediğim en güzel maçıydı. 11 kişiyken mantıklı hareketler yapabildiler birkaç kere en azından. onun dışında gerek barış özbek, gerekse sabri’nin gerizekalı hareketleriyle bilindik galatasaray’ı izledik yine. emre aşık maçın genelinde çok güzel oynadı. açıkçası böyle bir performans beklemiyordum. ucuz bir kırmızı kartla oyun dışı kaldı. ayhan’ın golüne gelince, on kere vursa biri girmez öyle. girdi güzel oldu tabi.

not: harry kewell, emre aşık atıldıktan sonra stoper oynadı bu maçta. on numara da oynadı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol