burgertürk

independence
mecidiyekoy’de bulunan ve sabaha kadar acik olan, evlere servisi de her daim olan mekan.

internet sitesi $u $ekilde;

http://www.btcburgerturk.com/ ($u anda nedendir bilinmez ama acilmiyor sitesi.)

evlere servis icin telefon numarasi; 0212 272 68 12

henuz yemeklerinin nasil olduguna dair bir fikrim yok, sipar$ verince belirtirim burada.
independence
sabaha kadar servisleri var bu insanlarin, misal saat 05:00 ve ben hamburger siparis ettim, az sonra gelir. yarim ekmege kofteleri hic guzel degil, denemeyin bile, zaten ekmek de yarim ekmek degil sandwich ekmegi. icerisine yarim kilo 24 saat once kizartilmi$ patates dolduruyorlar, lezzeti sifira iniyor koftenin. ancak acik ayranlari harika, buz gibi. bak onu tavsiye ederim. az sonra da hamburger, cheeseburger ve goralilarini deneyecegim bakalim. tester olduk be.
independence
once kendim yazmi$im ama sonrasinda kendi yazdigima kendim inanmami$ olacagim ki yine sabahin 4 unde yemek soyledim buradan ve yine bin pi$man oldum.

buradan neler yenmemesi gerektigini du$unuyorsaniz alin onunuze menuyu ve ne goruyorsaniz hicbirini yemeyin. sozde kumru diye yolladiklari $ey bildigin buz gibi olmu$ patates kizartmasi. sandvicleri zaten berbat. bir kasenin icerisine doldurulmu$ patates kizartmasini onunuze getiriyorlar, icerisinde minicik dilimler halinde azicik salam, uzerine ketcap ve mayonezi doldurup "al sana kumru" diyorlar. sozde ekmek arasi koftede de ayni $ey gecerli. sandvich ekmegi catlayana kadar icerisine patates kizartmasi dolduruluyor, ardindan da al sana kofte deniliyor.

yemeyin yedirtmeyin. cok kotu cok.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol