ya sözlük neden bugünlerde çok durgun

independence
en sevdigim soru $eklidir. msn den olsun houstondan olsun son gunlerde bu soru ile siklikla kar$ila$iyorum.

+ ya indy selam. sozluk neden bugunlerde cok durgun?

cunku e$egin sikinden oturu demek geliyor insanin icerisinden ama serde nezaket var ya, tutuyorum dilimi klavyemi, demiyorum oyle bir $ey. ama soruyu soran ki$inin infosunu inceliyorum ve kar$ila$tigim sonuc beni zerre $a$irtmiyor.

bugun girdigi entry sayisi: 0
bu hafta girdigi entry sayisi: 2
gecen hafta girdigi entry sayisi: 1
toplam entry sayisi: 270
kacinci nesil? 4

bu soruyu soran ki$i sayisi bir degil, uc degil, be$ degil ama hangisinin infosuna baksam kar$ila$tigim manzara hemen hemen ayni. akp’nin iktidara gelmi$ olmasini ele$tirebilmek icin oy gunu akp’ye oy vermemek gerekir, cevre kirliligini ele$tirmek icin once cevreyi kirletmemek gerekir, insan haklarindan bahsedebilmek icin once i$kenceyi onlemek gerekir.

sozlukte ki durgunlugu ele$tirebilmek icin once sozluge emek vermek gerekir.

+ ya indy selam. sozluk neden bugunlerde cok durgun?

peki sozlugun uzerindeki olu topragini silkelemek adina sen ne yaptin? hayir neden durgun diye soruyorsun ama durgunlugun onune gecmek adina yaptigin katki sadece houstondan mesaj atmak midir? once emek vereceksin, katkida bulunacaksin, sonra benim houston butonumu bu soru ile alakali ye$illendireceksin, aksi takdirde ne benden bir cevap alabilirsin ne de sordugun soru benim aklimin herhangi bir yerine takili kalir, suya yazilan yazidan farksiz olur.

ayrica bu merak nicin? besbelli ki sozluk ile alakali tek yonun sozlugu okumak. neden insanlar yazmiyorlar da bana okuyabilecek daha fazla bir veri cikmiyor derdindeysen once yuzune biraz soguk su carp, sonra bu soruyu yinele. yok amacin sirf ibneligine soru sormaksa ben de senenin kimi donemlerinde enfes ibnelikler yapabilirim, dikkat et sana denk gelmesin.

+ ya indy selam. sozluk neden bugunlerde cok durgun?

cunku e$egin sikinden dolayi!

bak tutamadim kendimi gordun mu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol