windows live messenger 2009

independence
messengerin son ve beta surumu. nickler falan boyle h1 fontunda gibi, henuz cok leziz bir $ey gibi gelmedi bana. kurcalayayim azicik detaylari aktaririm burada.
independence
bu konu ile alakali ne kadar yanilabilirim bilmiyorum ama messengerin bu surumunde send tu$u yok. yani eger bilgisayarindaki enter tu$u kismi bir felc geciriyorsa bil ki messenger sohbetin bir hayal kadar yakin ama uzak sana.
independence
bugun yeni bir ozelligini daha ke$fettim. offline olan birisinin sayfasini acarsaniz o ki$inin display picture’i sonuk $ekilde mat bir renkte cikiyor. oysa online olan ki$inin resmi ise gayet canli ve i$il i$il cikiyor.

temalari da ayrica guzel ve kendi resminizi de tema haline getirebiliyorsunuz. ancak aklima hala neden send butonunun olmadigi takilip duruyor.
independence
bir msn hesabina iki ayri makineden ayni anda giri$ yapabiliyorsunuz bu surumde ve iki makinedeki de aktif oluyor, birisi kapanmiyor. ucuncu $ahislarla yapilan konu$malar her iki makinede de gozukuyor.
elma sekeriiii
son sürümünde beni yardıran bilgilendirme cubuklarına sahip olan chat programı.

"durumunuz çevrimdı$ı olarak ayarlandı.ki$ilerinizle ileti$im kurabilirsiniz ancak çevrimdı$ı göründügünüzü anlarlar."
independence
bir yerden bir $ey copy yapip sohbet ettiginiz ki$inin penceresinde paste ettiginizde hayvani boyutlara yukseliyor yazinin fontu. hic begenmedim bunu ben.
mad
eski sürümleri olanları bunu yüklemezsen nah girersin olayına getirmesiyle kullanımı arttı bunun. ulan sevmiyorum bunu lakin elimde değil. aslına bakarsan elimde lan diye de avutabilirim kendimi ama neyse.
independence
az once mitili’ye rar dosyasi yollamaya kalktim "virus taramasindan gecirmeden bi sik yollayamazsin" dedi bana. lan karde$im, biz birbirimize guveniyoruz, aliyoruz dosyalarimizi. sen ne diye nifak tohumu serpiyorsun ki aramiza.
mitili
biriyle konuşmak için listede çift tıkladığımda yaklaşık 30 saniye kadar beklemem gerekiyor. aynı şekilde bir başkası bana bir şey yazdığında ben başka biriyle konuşuyorsam takılıyor o pencere gelene kadar. böyle salak bi program yoktur daha chat yapmak için.
independence
bu surumde artik url leri yollarken link $eklinde yollayamayacaksiniz. zararli bir virus yazilimi sebebi ile bu onlem alinmi$ ve virus etkisiz hale getirilene kadar da bu $ekilde devam edecekmi$.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol