geniş mezhep

independence
halk arasinda kullanilan bir tabirdir. dini anlamdaki mezhep kelimesi ile yakin uzak alakasi yoktur. geni$ mezhep tanimlamasi bildigin motor hatunlar ve bu hatunlari midesine sindirebilen erkekler icin kullanilir. ote yandan bu hatunlarin aileleri icin de ayni tanim gecerlidir. orneklendirerek somutla$tirmak da icap ederse her gun ayri bir erkegin koynuna girerek hepsine de "sen benim ilk degil ama son a$kim olacaksin" $eklindeki sabitle$mi$ yalani soyleyen hatunlar ve bu hatunlar koyunlarindayken "benden oncesi beni ilgilendirmez, bizim icin $u andan itibaren ba$liyor" diyebilen er ki$ilerdir.

er ki$i soylemi bu cumlede erkek anlaminda kullanilmi$tir ama bu ki$ilerin erkeklikle yakin uzak alakalari da yoktur esasen. cinsiyet belirtmekten ote bir anlam ta$imaz bu paragrafta gecen er ki$i tanimlamasi, yoksa erkeklik gururu onuru haysiyeti $erefi turundeki kavramlari sike sike es gecmek zorunda kaliyorum bu tanimlamada.

buyurun tepe tepe kullanin.
steroid
istanbul gibi bir yerde malesef evlilik konusunda standartları yüksek tutmak mükün olmadığından pek üzerinde düşünülmek istenmeyen kavram.
elma sekeriiii
toplumun ahlaksızlık olarak kabul ettigi bir takım olguların, bireyin hayatında bulunmasıyla tanımlanan hede. misal sevgililerinden sürekli ayrılıp barı$an; ba$ına buyruk ya$ayan kadın; onunla bununla dü$üp kalkıyor mezhebi geni$ $eklinde degerlendirilmektedir.
kime göre neye göre derler bu ki$ilere ama... ne yazık ki bazı toplum normları vardır; ki bu normlar da insanlar tarafından olu$turulur, ve onlar bir $ekilde kırılamaz olgulardır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol