kaçırilan türk gemileri

independence
yakla$ik 10/15 gun once yanli$ hatirlamiyorsam singapur aciklarinda korsanlar tarafindan kacirilan bir turk gemisi vardi ve korsanlar tarafindan geminin bagli bulundugu firmadan soylentilere gore 1 milyon dolar fidye istenmi$ti. bugun ayni $ey yine bir turk gemisinin ba$ina geldi. hindistan’in bir limanina gitmek uzere hareket eden bir turk gemisi yine korsanlar tarafindan kacirildi ve henuz herhangi bir fidye talebinde bulunulmadi. gemi akp’li bir milletvekili ile karde$ine ait. geli$meler bekleniyor.
independence
gemi kaptanlari ile paso uydu telefonlari ile baglantilar falan yapiliyor sohbet ediliyor ama halen bir ilerleme yok. 15 gun oldu neredeyse, hayir korsanlar alacaklari fidyeyi falan da esir tuttuklari gemi murettabatinin yiyeceklerine harcayacaklar.
imphotep
az önce kaçırdığım 14.30 güzelyalı - istanbul feribotudur.yenisi gelir elbet.onu da kaçırırsam zaten başlığa tam uyum sağlamış olurum.
independence
somalili korsanlar tarafindan bir turk gemisi daha kacirildi, boylelikle kacirilan turk gemilerinin sayisi 3 oldu. muhtemelen gemileri hurdacilara kiloyla satacaklardir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol