pizza keyfi

independence
mecidiyekoy / ortaklar caddesinde sanirim yeni acilan pizzaci. super bir promosyonlari var. hangi boydan soylersen soyle ayni boydan bir tane de bedavaya yolluyorlar. misal az once ben bir pizza soyledim fiyati 11,25 ytl. $imdi 11,25 ytl lik pizzayi da bedavaya yollayacaklar. kredi karti ile kapida odeme yapabiliyorsunuz.

0212 347 77 43

aha numarasi da bu.

edit: 30 dakika icerisinde sipari$iniz adresinizde degilse ucret almiyorlarmi$.
independence
sipari$i 36 dakikada getirdiler ve para almadilar. odemek icin israr ettim ama $irket politikalarina gore yasakmi$, almadilar, inatla almadilar. helal olsun.

pizzalari da son derece lezzetli.
independence
kitliktan cikmi$casina yemek yiyen 3 ki$ilik bir aileyi pizzaya tika basa dolduran $ahane mekan. mekanlari cennet olsun diyecegim sirf entrynin son cumlesine kafiye olsun diye ama cok salakca oldugunu du$undum bir anda.
independence
cuma haric her gun gece saat 01:00 e kadar, cumalari ise 02:00 ye kadar hizmet veriyor burasi. 1 pizzaya 1 pizza daha promosyonu da eksiksiz devam ediyor.
independence
ozel seceneklerilniz de olabiliyor burada. misal ben babam icin hic peynirsiz pizza istiyorum sadece salam sucuk ve pastirmadan olu$an, tabi diyorlar en lezizini yaptirip yolluyorlar sagolsunlar.
independence
kisa zamanda kalitesi bozuldu. bir akdeniz salatasi getirmi$ler, sulari kabin altindan yere dogru akiyor, icerisindeki beyaz peynirlerin hangi yuzyildan kaldigi belirsiz. oysa yeni acilmi$ti ve ilk zamanlarinda gercekten bir hayli kaliteliydi. yazik oldu buraya da.
bb
mecidiyeköyün en mükemmel pizzacısdır kendisi. ayrıca rica ettik gelirken sigara alır mısınız diye. tabi tabi ne demek dediler bizi de acayip mutlu ettiler.
bb
benim de adresime posta servisi araciligi ile cok zarif bir zarf icerisinde ismime menu yollayan firma. benim de canımdır kendisi. hatta uzun bir süre sipariş vermediğimde, ne oldu neden artık bizden yemek yemiyorsun demek için beni arayan insanlardır.
bb
kredi kartıyla ödeme yapacağım bir sipariş verdiğimde, pos makinesinden işlem yapmayı bilmeyen bir motorcu arkadaş gönderen, bunun üzerine arayıp niye böyle oldu dediğimde de ( ki birazcık çirkefimdir) bir sonraki siparişimle beraber bir sufle göndererek gönlümü alan ince firma. severek yiyoruz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol