sarah ferguson

independence
ingiltere york du$esi.

bu ki$i turkiye’ye geliyor, istanbul da ve ankara’da kimi cocuk esirgeme kurumlarina gidiyor elinde gizli kamera ile, gorevlileri de atlatarak yanindaki ingiliz televizyonu muhabiri ile gizli cekimler yapiyor.

ama ne cekimler.

arena programinda bile denk gelmedik bu goruntulere, burnumuzun dibinde ya$anilanlari bize bir york du$esi gosteriyor kamera kayitlari ile. sadece bize olsa yine iyi, tum dunyaya gosteriyor bu icler acisi goruntuleri.

banklara baglanmi$ cocuklar, eli yuzu uzeri pislik icinde olan minicik bedenler ve daha neler neler. bizimkiler de bu ayiplarini gorup duzeltmeye ugra$mak yerine "aman da efendim nasil cekerler bunu nasil bizden habersiz boyle $eyler yaparlar" diye diye hayiflaniyorlar.
independence
kendisinin istanbul ve ankara’da bulunan cocuk esirgeme kurumlarinda gizlice cekmi$ oldugu goruntuler, turkiye’nin tum cabalarina ragmen dun bir ingiliz kanalinda yayinlandi. bu sayede ingiliz televizyonlarinda turkiye’nin tum sayginligi yerle bir oldu ve bu durum sadece ingiliz televizyonlari ile de sinirli kalacak gibi gozukmuyor.
independence
bu sefer kendisi gizli cekim kurbani oldu. 500 sterlin paund ru$vet alirken goruntulendi.

http://haber.mynet.com/detay/dunya/ferguson-rusvet-alirken-goruntulendi/512707

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol