kızlardaki fotoğraf çekme hastalığı

independence
gotumden uydurdugum bir hastalik degildir bu oncelikle, vardir boyle bir durum. kac kiz tanidiysam(cok kiz tanirim ben cok) alayinin en az 4 album dolusu fotografi vardir ellerinde, bilgisayarlarinda. her birinin icerisinde fotograf canavari yatar sanirim bu kizlarin, hemen hepsi de facebook denilen $eytan icadina yuklerler bu resimleri ki kamuya acilabilsinler. fotograf cekmeye harcadiklari mesaiyi bilime, teknolojiye falan harcami$ olasalar $imdiye her biri mutfaklarina birer kimya labrotuari kurmu$ atom uzerinde ayri$tirma deneyleri yapiyor olurlardi. tabi bu deney kimya labrotuarinda mi oluyor onu tam bilemedim. fizikle alakali bir $ey olmasi daha yuksek ihtimal.
laughter
özellikle aynadan kendilerini çekme olayı, bitirir. ama genelleme yapmayalım, her kız yapmaz sonuçta bunu. her kızda da bu hastalıktan yoktur. bazıları normal ölçütlerde çekerler.
angelus
fotoğraflar genelde yakın plan çalışmaların ürünü olduğu için ortaya pek şahane eserlerin çıkmamasına sebebiyet veren hastalıktır. hani "tarif et" derseniz eğer dışbükey bir aynaya bakın derim, öyle işe.
ageess
bu hastalık sonucu çekilen binlerce fotoğraf vardır ancak poz hep aynıdır;kafa sağa yada sola doru hafif yatılır ve ben iyi bi kızım gülümsemesi takınılır.
steroid
ilk salgın belirtileri yonja zamanında çıktığı için yonja pozu denilen tanımla beraber anılmalıdır.

bu poz; kızlar için, boyun gövdeden ayrı bir bağlantı organıymışcasına telefon kordonu misali esner ve kafa 0 ila 180 derece arasında yana yatırılır ki bu çoğu zaman exorcist dakinden daha korkunç bir görüntüdür.

erkekler için de seyir halindeyken arabanın şöför koltuğunda suratında yavşak bir sırıtışla sol kol omuza kadar camdan çıkmış ve mutlaka 2,5 milyonluk güneş gözlüğüyle beraber verilir.

daha cin arkadaşlar ise galericinin dalgınlığından faydalanıp mercedes in kaputuna oturmuş vaziyette veya komplike bir operasyon sonucu ferrari koltuğunda fotoğraf çektirirler.

(bkz: boyun fıtığı)
(bkz: sinir ezilmesi)
(bkz: raşitizm)
(bkz: yüz felci)
(bkz: who)
bitterend
yaygındır, çeşitli derecelerde görülebilir. hafif dereceliler pek bir sorun teşkil etmez. fakat bazıları vardır ki, saatte üç fotoroman çıkaracak hıza sahiptir. aman amandır.

en korkuncu da bu kızlardan oluşmuş bir grubun yan masasında oturmaktır.

+bizi çekebilir miseen?
+bir daha
+bir daha
+evet
+eveett
+eveeeeet
+eveeeeeet
+oahh!
steroid
özel güvenlik görevlilerinin cinsiyet ayrımı yapmadan alternatif tıp sayesinde tedavi edebildiği hastalıktır.

http://www.haberaktuel.com/kolu-kirilan-gazeteciye-destek-haberi-158436.html

krasafchik
böyle birşey vardır. genelde çekilen fotoğrafı beğenmeyip tekrar tekrar çekilmelerini isterler ve sonuç olarak fotoğraf çeken kişiyi bezdirebilir

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol