teröristin öldürdugu de kurt

independence
oncelikle belirtmeliyim, burada terorist olarak nitelendirdigim ki$i pkk isimli orgute bagli olan birey. pkk’nin kurtlerden olu$tugunu biliyoruz, bu sebeple de pkk’li teroristi kurt olarak betimlemem de bir hata yoktur sanirim(turm kurtleri terorist olarak nitelendirdigimi du$unecek kadar ahmak olanlar tahtanin onunde tek ayak uzerinde dursun ve icinden 100 e kadar saysin).

e $imdi pkk’li terorist kurt, teroristin oldurdugu insanlarin buyuk cogunlugu da kurt. pkk’nin soylemlerine gore amaclari kurt halkinin bagimsizligini saglamak. e bu durumda bagimsizligini saglamaya cali$tigi insanlari olduruyor bu lavuklar resmen?

haberleri izliyorum, $ehit olan askerlerimiz van li, batman li, agri li, diyarbakir li, mu$ lu, adiyaman li ve hepsi kurt. olen kurt, olduren kurt, sozde bagimsizligi saglanmaya cali$ilan kurt, bu vatanin evladi da kurt, dagdaki terorist de kurt. hangi hastalikli zihniyet bagimsizligini saglamaya cali$tigi halkin insanlarini her gun ucer be$er oldurur ve hangi hastalikli zihniyet tum bu katliamlara ragmen halen daha bu orgutun propagandalarina itibar edip daga cikar, bunlari anlamak (hic abartmiyorum) mumkun degil. aclik, sosyal statusuzluk, parasizlik, i$sizlik ve tum bunlarin ne yazik ki dogal getirisi olan ikinci hatta ucuncu sinif insan muamelesi gorme durumu insanlari canindan bezdirebilir evet ama bunlarin hicbirisi daga cikip potansiyel katil olmayi makul hale asla ama asla getirmez.

ben kurt olacagim, benim bagimsizligimi saglamaya cali$tigini benim haklarimi savunmaya cali$tigini iddia eden ki$iler her gun benim insanlarimi ucer be$er oldurecekler ve ben onlarin sozlerine itibar ederek daga cikip katil olacagim. ben kurdum, sen kurtsun ama sen benim insanimi dolayisi ile kendi insanini her gun olduruyorsun, asker de olsa olduruyorsun sivil de olsa olduruyorsun. ben sana nasil inanayim, hangi sozune itibar gostereyim hangi lafina itimat edeyim de sana katilayim. ben salak miyim?

ve evet. sen tum bu olanlara ragmen, tum bu katliamlara ragmen ve kurt oldugun halde senin insanini olduren insanlarin sozlerine inanarak daga cikip boyle bir orgute katiliyorsan sen salaksin arkada$im. bunun lami cimi yok, sosyal statu, parasizlik, aclik, i$sizlik vs. bu hareketi ne mazur gosterebilir ne de anlamlandirabilir. sen salaksin ve bunun bir ba$ka izahi da yok.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol