allahuekber diyerek adam dövmek

independence
bu denyoluga da bugun haberlerde denk geldim. bir grup insan(?) af$in’de cali$mak uzere bir yere gidiyorlar ve i$e alinmayinca da orada gorevli insanlarin uzerine ellerindeki demir cubuklarla saldiriyorlar.

slogan belli;

"allahuekber."

ellerinde de degi$mek materyal olarak turk bayragi var. yani bu adamlar i$e alinmayinca kendilerini i$e almayan insanlari ellerindeki turk bayraginin da simgeledigi uzere hem vatan icin dovuyorlar, hem de agizlarindan cikan allahuekber sloganinin da simgeledigi uzere din icin allah icin dovuyorlar.

e ulan $erefsiz. adam seni i$e almak zorunda mi? demek ki i$verenin i$ine yarayan herhangi bir vasfin yok ki adam seni i$e almami$. seni i$e almadi diye adamlari nasil demir sopalarla doversin? hayir bir de adamlarin saldiri stratejileri de ilginc. bir elde turk bayragi, dilde tekbir, git vatan icin din icin devlet icin adam dov, hem vatani hem dini hem allah’i kendi psikopatligina alet et.

komiklik olsun diye sagda solda cem yilmaz’i taklit edip egitim $art diyip dururuz ya hani. bu cumle artik mizahtan cikti hayata indekslenmesi $art bir anlayi$ oldu. sonra bekle ki seni avrupa birligine alsinlar bu insanlarla degil mi?

oldu canim.
akhillius
"allah ne verdiyse vurdum" un tam teşekküllü hali. hani ben birazdan bir cana kast edeceğim allah’ım artıkın yaparsın bir iyilik falan gibi bir düşünce içinde olabilecek kişinin-yoksa zat-ı muhterem mi deseydim- saçmalama dozu. herhalde farklı bir şey olsa gerek. ama yenilikler iyidir. dur bigün deniyelim en iyisi bunu. evet.
kuru gurultuye terlik atan insan
her üniversite çevresinde, bahçesinde gerçekleşen; sağcılarla solcuların kavgasında; "ya allah bismillah allahuekber" diyerek sağcıların polis güdümünde yaptığı bıçaklı, satırlı saldırılara benziyor bu da.. örnekleri var! şaşırmadım.
isimsizkahraman
bu vakte kadar solcular, aleviler, ateistler ne denerek dövüldü, yakıldı, katledildi?

edit: acaba bu entry de allahüekber denilerek mi eksilendi?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol