8 ekim 2008 polis okulu aracına saldırı

independence
haberlerde son dakika gelismesi olarak yer bulan saldiri. diyarbakir’da meydana gelen bu saldirida hedef olarak polis okulu araci secilmi$ ve cok fazla sayida yarali varmi$. $imdilik can kaybi haberi yok.
rockcucocuk
saldırı merkezde değil,merkeze bağlı silvan ilçesinde yapılmıştır.abdülgaffar okkan polis meslek yüksek okulu servis aracı saldırıya uğramıştır.
rockcucocuk
saldırıdan sonra diyarbakır’da olağanüstü güvenlik önlemleri alındı.özellikle "polis okulu" diye adlandırılan ve "diyarbakır emniyet müdürlüğü"binasının bulunduğu yerde çok fazla güvenlik önlemi alındı.her yer devriye gezen polis araçlarıyla dolu.
yasnaya polyana
pkk aktütün’e saldırdığında pkk’yı kınamak yerine askeri suçlayan taraf gazetesi, ahmet altan, perihan mağden vb. bakalım buna ne diyecek...yüzleri varsa tabi.
rockcucocuk
şu anda saldırganların bulunması için diyarbakır’ın çıkışı olan "seyrantepe"de olağanüstü hal yaşanıyor.helikopterler ve özel timler bölgeyi didik didik arıyor.
ayln
türkiyeyi sarsan kürtler ile türklerin bir arada yaşaması artık muhtemel olamaz dedirten olaydır. iç çatışmanın var olduğunu ve var olucağını da gösterir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol