17 eylül 2008 istanbul yağmuru

independence
biliyorum evet. erzurum’da yagsa bu yagmur "17 eylul 2008 erzurum yagmuru" ba$ligini acmazdim. o denli adiyim.

ancak istanbul’un aylardir hatta koskoca yaz mevsiminde ozledigi yagi$ oldu bu. once firtina, sonra $im$ekler ve gokgurultusu, $imdi de bulutlarin dibi delinmi$cesine yagan yagmur. besbelli ki barajlara zerre faydasi olmayacak, ama ote yandan istanbullularin serinlemesi acisindan super bir dogal olayi.
angelus
msn bağlantısını da etkilemiş olan yağmurdur.

ps: yalan lan yalan, ayağım modeme çarpınca gitti bağlantı, yağmurun bir suçu yok. zira çok leziz bir oluşumdur kendisi.
huni delisi
aynı şiddette bursada da görülen yağmurdur.sokaklarda dereler yer yer nehirler oluşmuş esen şiddetli rüzgar ana yollardaki asfaltları taş toprak vs. ile doldurmuş hatta oluşan göletlerde hararet yapan otomobillerde görülmüştür.
independence
devamini 20 eylul gecesi ba$layan ve durmak bilmeyen $iddeti ile gosteren yagmur. bak 20 eylul gecesi dedim di mi? $u anda 21 eylul saat 06:17. durmak bilmeyeden kastimin ne oldugunu anlayin artik. bu yagmur boyle giderse barajlara ciddi anlamda faydasi olur.

edit: devami falan dedim ya, yalan soyledim. 3 gun once yagan yagmurun devami mi olur allaha$kina. $u tarihin yagmuru diye yeni bir ba$lik acmamak icin yaptim bunu ben. pek du$unceliyim yine.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol