17 eylül 2008 porto fenerbahçe maçı

akhillius
herhal gene galiba sanırsam aman allah’ım falan diyeceğimiz bir maç olabilir. zira ligde iyi başlamamasına rağmen şampiyonlar ligi ön elemeleri bir ekilde geçtiklerindne artık hafiften akılları başlarına gelmiştir ve iyi bir sonuç elde edeceklerdir.
yavuzhan
bir galatasaray taraftarı olan benim bile çarsamba gecemi renklendirecek karşılaşma. kim ne derse desin hangi takım olursa olsun ama su an sampiyonlar ligindeki tek turk takımı fb sonuna kadar gitsinler diyorum yürekten.
independence
daha ilk 14 dakikada fenerbahceye iki adet gol kilitlenen mac. umudumuz fenerin bu mactan yuzaki ile cikmasidir tabiki de ama pek ihtimal vermiyorum ne yalan soyliyeyim.
independence
ilk yari porto’nun 2-1 galibiyeti ile sona erdi. eger fenerbahce ikinci yarida, ilk yarinin sonlarina dogru oynadigi futbolu oynarsa alir bu maci.
rockcucocuk
ben diyorum bu yasin’i oynatmayın diye ama kim dinler.yaptığı hayati derecedeki hatalarla bu maçı tek başına batırma kapasitesine sahip bir oyuncu.luis aragones kesinlikle yasin yerine önder’i oynatmalı.
angelus
ne yenildiğine üzüldüm, ne boktan bir maç olduğuna. tek takıldığım nokta fenerbahçe nin giydiği formanın o sikindirik rengi olmuştur. ayıp be kardeşim, insaf.
nerobianco
2 - 1 porto önde iken izlemeyi bıraktığım maç.dahasonra dışarıdan gelen goooooooollllll ulan goll sesleri sonucu içimden hah berabere oldu heralde dedim. bir beşiktaşlı olarak türk takımı adına içimden sessizce sevinmiştim bir saat sonra öğrendim ki porto atmış o golü. hay allahım .

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol