beyaz renkte hısırdayan televizyon

independence
cok salakca bir ba$lik gibi gozukmesine ragmen cidden vardir boyle bir sorun kimi televizyonlarda.sanirim daha ziyade eski televizyonlarda olu$an bir sorun bu.

misal bir $ey izliyorsun tv de, ancak bir anda ekranin alt tarafinda bembeyaz bir fon uzerine siyah yazilarla "bu kizlar seni bekliyor!3457 ye abazayim yaz gonder, kizlar senin olsun!haydi, acele et!" turunde bir reklam cikiyor ve o reklam oradan kalkana kadar televizyon can ceki$ir gibi bir sesle hi$irdiyor.

demi$tim i$te, var boyle bir sorun.gotumuzden sallamiyoruz herhalde.
nick nicki nickince
yirmi yaşına gelmiş sony marka televizyonumun milyarlarca sorunu içinde en belirgin olanı. öncelikle uydudan mı geliyor acaba diye düşündüm. ama sonra fark ettim ki ekran ne zaman beyaza dönse, zacırtı daha da fazla artıyor. gerçekten saçma gelen, saçma salak bir yaşlı televizyon sorunu olsa gerek.
angelus
kırmızı renkte de fevkalede bir şekilde hışırdıyan televizyondur. belki bir tek benim televizyonum da öyle bir durum vardır, bilmiyorum. ayrı bir başlık açmak istemedim mecalimi anlatırken. evet.
independence
kirmizinin tonlarini da seciyor bu durum.

misal koyu kirmizilarda hi$irdamaz bir kedi gibi usul usul dururken, cirtlak bir kirmizi gordugu anda yaygara koparabilir televizyonunuz.

aslinda cirtlak olan her renge tepkilidir bu tur televizyonlar. cok parlak olan her renge kar$i bariz bir killiklari vardir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol