6 eylül 2008 ermenistan türkiye maçı

independence
2010 senesinde oynanacak olan dunya kupalari icin ilk eleme macimiz.6 eylul tarihinde ermenistan’da oynanacak.

diger bir onemi de abdullah gul’un ermenistan cumhurba$kani sarkisyan tarafindan maci izlemesi icin davet edilmi$ olmasi.ancak henuz cumhurba$kanligi tarafindan olumlu yahut olumsuz bir cevap verilmedi, ancak ben iddiaya girerim ki abdullah gul ermenistan’a her halukarda gidecektir.
nick nicki nickince
devlet erkanının işi gücü kalmamış, abdullah gül maçı izlemeye ermenistan’a gitsin mi gitmesin mi bunu tartışıyorlar. tamam, hassas bir mesele olabilir, tamam, barış mesajları verilmelidir ama, e be adam, mecliste bunu tartışasın diye mi oraya seçildin, o kadar parayı bu kadar basit şeyleri tartışmak için mi alıyorsun?
nitratex
turkiyenin rahat kazanmasi gereken fakat ici bos turk medyasinin ortami geren mudahaleleri yuzunden biraz zorlasması muhtemel olan mactir.
independence
mac ilk olarak yuhlamalar e$liginde istiklal mar$imiz calinarak ba$ladi. tum stadda yuh sesleri duyuluyor $u anda, $a$irtmiyorlar bizi hic sagolsunlar.
independence
ilk yarisi 0:0 biten kar$ila$ma.

ben bu maci izlerken $unu anladim;

hani siz dunyanin en iyi takimina sahip olun ve rakibiniz de dunyanin en kotulerinden birisi olsun, oyle takir takir goller atamiyorsunuz rakibinize. cunku ba$ta psikolojik bir rahatlik var ve bu rahatlik sizi mutemadiyen hatalar yapmaya itiyor.

turk milli takiminin bugunku oyunundan ben bu sonuca vardir. allah biliyor ya, ilk defa bu kadar kotu oynadiklarina, bu kadar hata yaptiklarina $ahit oldum. kurtaricimiz degil miydi semih? o attigi top neden aya kadar cikti o zaman? volkan super kaleci degil miydi? hangi uzun topu futbolcularimizla bulu$tu? hepsi diger meslekta$inin kucagindaydi, rakip kalecideydi. ya diger futbolcularimiz? kac tane kale agzindan topu disari cikarttilar allahaskina. ya biraksan o topu ruzgarin $iddeti ile gol olurdu.

ikinci yariya fatih terim’den iyi bir firca yiyip sahaya o $ekilde cikmalarini bekliyorum.
independence
ikinci yaridanda goruldugu uzere bu maci alirsak buyuk $ans olacak, sirbistan milli taimi bu maci alirsa da bileklerinin haklari ile almi$ olacaklar. hayir ne ermeniyim ne de ermenistanliyim ama gordugumu yorumlamaktan da aciz degilim.
nitratex
cok kotu oynayıp kazandıgımız mactır.ne oyun felsefemız vardı ne de sahaya dizilisimiz.tesadufen kazanmıs bulundugumuz karsılasma.
independence
fatih terim’in bu mac ile alakali ilk yorumu $u oldu;

"ben ilk macta bu kadar iyi bir oyun cikartabilecegimizi sanmiyordum acikcasi."

ah be hocam be, ke$ke sen de bizim gibi tv den izleseymi$sin maci. saha kenarindan ayni $ekilde gozukmuyor demek ki her $ey.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol