müge anlı ile tatlı sert

0 /
angelus
70 li yıllarda çevrilen seks filmi furyasından nasibini almış gibi duran bir isime sahip programdır. içeriğini bilmiyorum ama.
westkhan
tatlı sert derken ne demek istediğini anlayamadım program bir magazin haberinin neresei tatlı veya sert olur merak içerisindeyim.
elma sekeriiii
müge anlı sagolsun, programına cıkardıgı herkesi, ünlü ünsüz, böyle laflarıyla bir hırpalıyor öyle kapatıyor.

insanlar, çama$ır makinesinde tam 800 devir dönüp de çıkmı$ gibi hissediyorlar onun sözleri kar$ısında.

ilginc $ahıs.
independence
program ilk ba$ladigi zamanlar standart kadin programiydi. dedikodular yapilir ve unluler yuzyuze getirilip kavga ettirilirdi.

daha sonra kanda, gozya$inda ve acida daha cok para ve reyting oldugu anla$ilmi$ olacak ki artik insanlarin gercek acilari uzerine programlar yapilip kan ve gozya$i uzerinden para kazaniliyor. muge anli’ya da bu yaki$iyor zaten.
independence
izlemem bu programi ama az once medya krali’nda bir $eye $ahit oldum ki allah topunun belasini versin dedim eger gercekse.

ozetliyorum;

muge anli’nin bir konugu var, bir bayan. bu bayanin annesi kayip ve kadincagiz da bir umut diye muge anli’nin programina cikiyor. hani muge anli’nin son gunlerde bir dedektiflik huyu var ya, kadin da denize du$en yilana sarilir hesabi katilmi$ programa.

kadinin annesi ile alakali bir haber ula$iyor muge anli’ya ve muge anli olayi $u $ekilde kadina anlatiyor.

+ muge anli: anneniz bulunmu$.
- kadin: cok $ukur.
+ ancak ne yazik ki olu $ekilde bulunmu$. katil once ellerinden baglami$, daha sonra da annenizin cesedini alti parcaya ayirmi$, daha sonra da degi$ik bolgelere cesedin parcalarini atmi$. hatta ic organlarini bile cesetten cikartmi$. cesedin parcalarini ta$irken de bir parcasini elinden du$urmu$.

$imdi bir evlat hayal edin ve bu evladin annesi bir suredir ortaliklarda yok. tum arama cabalarina ragmen annesinden haber alamayan evlat bir ihtimal diyerek bir tv programina ba$vuruyor ve canli yayina bir $ekilde cikartiliyor. programin sunucusu da annesinin oldugunden henuz haberdar olmayan evlada annesinin oldugunu, olduruldugunu ve ne $ekilde olduruldugunu canli yayinda mumkun olabilecek en hissiz tavirlarla ve buz gibi bir ses tonu ile anlatiyor.

$imdi ben merak ediyorum.

bu $ekilde reyting pe$ine du$en insanin o katilden farki nedir? biri sucu i$liyor, biri de sucu hic habersiz evlada en kanli $ekilde anlatiyor.

ve $imdi yeniden soruyorum.

bu ve benzeri tv programlari sunucularinin allah’tan kitaptan hic mi korkulari yok? bunlar hangi dinin insanlari, hangi memleketin insanlari. bizim kulturumuzde de dinimizde de boyle kahpelikler yoktur ya.
elma sekeriiii
müge anlı gibi hatur hutur bir kadının bu gibi bir program yapması bile büyük bir insanlık dramıdır.

hissiz bir kadındır bu. ne konu gelirse gelsin önüne öyledir. ba$tan beri öyleydi, hiç degi$medi.
bir magazinci nasıl bu çe$it bir program yapabilir ki ya?!

bu kadın çok bencil biri, i$ini yoluna götürsün de ne olursa olsun...
kalimera
programının formatı gereği soğukkanlı olması gereken sunucunun sunduğu program. ne yapsın bir şebnem kısaparmak gibi hüngür hüngür ağlasın mı canlı yayında. ühhüüüü diye. ağlasa reyting uğruna, ağlamasa reyting peşinde...ne biçim bir share oranıymış bu arkadaş. bilmiyorum söz konusu programı izlemedim ama öyle "ha" diye de söylememiştir eminim. işin bi reklam arası boyutu falan vardır muhakkak.
independence
programinda ki konugun annesinin katledildigini eline verilen bir kagittan ogrenerek o anda "ha" diyerek sogukkanli bir katil edasi ile okuyan ki$i.

videosunu bulup linkini vermeyi cok istiyorum.
iodes
tamamen psikoloji bozan bir programdır.
ben bi süredir kapıyı kimseye açmamaya başladım.
içimdeki parona uyandı.
herkes beni öldürmeye geliyo olabilir.
yada olmayabilir.
independence
canli yayin esnasinda seyircilerden biri silahini ate$lemi$. nasil girebilmi$se o studyoya artik.

http://video.mynet.com/gagarino/muge-anli-nin-programinda-silah-sesleri/959344
sipsi
mehil müddetimi kullandığımdan mütevellit bir süredir evden dışarı adımımı atmıyorum. bir aile saadeti durumu yaşamaktayım. bu durum benden neler aldı, bana neler getirdi diye düşünüyorum nice zamandır. psikolojim iyi değil. sabah uyanır uyanmaz televizyonu açıyorum, müge anlı ile tatlı sert, sert kalın, sert uzun her ne ise işte, o başlasın diye bekliyorum. yarım yamalak türkçesiyle annem ’vah vah’lar çekiyor. ’acaba kızcağız bulundu mu? elif’i kim öldürdü? fatmagül’ün suçu ne? asiye nasıl kurtulur?’ diye düşünmekten bir hal oldum. bu gidiş hiç iyi değil. atama tebliğim yapılsa da gitsem sağlık ocağıma, kurtulsam mügesinden de anlısından da.. nasıl bir hayat bu ya?
optikkagittakiasikki
allah cezanı versin diyebileceğim bir program ve program sunucusu insanların psikolojisini bozuyor bir olayını anlatayım size. günlerden bir gün kuzenim beni arar;
-optik ablam sizde mi?
-hayır kuş ne oldu?
-evi arıyorum evde yok kocasını arıyorum çelişkili cevaplar veriyor. kocasının ona bişe yapmış olmasından korkuyorum.
-hönk_!’^+%&/()=
bu şahıs her sabah müge anlı’yı izlemektedir.
independence
bu ve benzeri programlarin halen daha her sabah televizyonlarda yayimlaniyor olmasi bu ulkenin ayibidir eger reyting aliyorlarsa da bu da bu ulkenin insanlarinin kulturel gostergesidir.

yazik ulkeme de insanima da. $u programlarda olanlar bir ba$ka yerde olsa yemin ederim cinayet ustune cinayet cikar. izle bak kufurleri.

http://webtv.hurriyet.com.tr/3/45193/22565868/1/canli-yayinda-arka-arkaya-kufur-soku.aspx
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol