türk gazetecilerin kurşunlanması

independence
olay gurcistan rusya sava$ini sicak bolgede izleyen haberturk ve ntv muhaberilerine kar$i gercekle$iyor.cati$malari ve olaylari daha yakindan goruntulemek isteyen muhabirler bir arabaya dolu$up cati$malarin en sicak oldugu bolgeye dogru ilerlerken kar$ilarina rus askerleri cikiyor ve askerler hemen yaylim ate$ine ba$liyor.turk gazeteciler once arabayi geri geri surmeye cali$iyorlar ancak arabanin lastikleri patladigi icin bu hareketleri bir sonuc vermiyor.en sonunda direksiyondaki haberci tshortunu cikartarak beyaz bayrak gibi salliyor ve hep bir agizdan "press press" $eklinde bagirarak arabadan iniyorlar.bu esnada iki gazeteci yaralaniyor.turk gazeteciler 3 gun boyunca hem sorgulaniyorlar hem de kuzey osetya’da tedavi altina aliniyorlar.$ukur ki kimsede ciddi bir yaralanma yok ve dun ak$am saatlerinde ozel bir ucakla turkiye’ye geldiler.

olayin goruntuleri de habercilerden birisi tarafindan cekildi.buyurun izleyin kaniniz donsun.

http://tinyurl.com/59csdj

edit:sevgili tria’nin uyarisina gore gazetecilerimize ate$ acanlar rus askerleri degil osetyali milislermi$.te$ekkur ediyorum kendisine.
muzurtt
serefsizce yapılan bir olay olmakla birlikte acizliklerini gösterdiler. ayıptır yaa adamların size ne zararı var. darısı başınıza, tüm dilerklerim sizlerle...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol