sadecehosting

independence
oncelikle bir sunucu alirken son derece alakalilar.hatta firma sahibi kendisi bizzat ozel arabasi ile datacenterlarina goturuyor sizi.cali$an personel de haklarini yemeyelim $imdi, deh$et derecede alakali sunucu kurumunda.

ama $oyle bir durum var;

misal sunucu kurulum a$amasinda sarfedilen $u cumle ve sonrasinda ya$anilanlar;

"o makinede bu site eskiden cali$iyorsa, bu makinede taklalar atar."

sarfedilen cumle bu.peki ya$anilanlar?

kaplumbaga daha hizlidir $u anda bilgi sozluk’ten, bir ba$ligi acabilmemiz 4 dakika kadar surmektedir.kendilerine ula$ip "nedir hocam bu durum?" dedigimizde aldigimiz cevap "kodlari ve sql i kontrol edin lutfen, sunucu yonlu bir sorun yok" $eklinde oluyor.e ben ayni kodlarla ve ayni sql ile bu siteye natro’da taklalar attiriyordum, $imdi neden sunucu degi$ince ve hatta sunucu 4 kat daha guclu bir hale getirilince ve senede yakla$ik 4 500 ytl ucret talep etmenize ragmen itiraz etmedigimde bu duruma du$uyoruz?

sonuc olarak ilgilenmeleri konusunda bir sozum yok, ancak benim sozlugum eski hizinin %30 una bile eri$emiyorsa yemi$im hocam ilgiyi alakayi.i$ lazim once i$, nezaket ve alaka sonradan gelsin hic onemli degil.

http://www.sadecehosting.com
independence
telecitygroup isimli ingiltere kokenli bir firma tarafindan 25 milyon pound kar$iliginda satin alinmi$. vay arkada$, selçuk saraç pek memnundur bu i$ten.

http://eticaretmag.com/sadecehosting-telecitygroup-satin-alma/

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol