bekir bozdağ

0 /
independence
türkiye büyük millet meclisi 23. dönem milletvekili
bekir bozdağ yozgat
bekir bozdağ, 1 nisan 1965’te yozgat akdağmadeni’nde doğdu. babasının adı mehmet duran, annesinin adı nuriye’dir. avukat; uludağ üniversitesi ilahiyat fakültesi’ni bitirdi. yüksek lisansını uludağ üniversitesi sosyal bilimler enstitüsü dinler tarihi anabilim dalı’nda tamamladı. selçuk üniversitesi hukuk fakültesi’nden mezun oldu. serbest avukat olarak çalıştı. 22. dönem yozgat milletvekili. orta düzeyde ingilizce ve arapça bilen bozdağ, evli ve 3 çocuk babasıdır.

independence
anayasanın 114. maddesinde, “türkiye büyük millet meclisi genel seçimlerinden önce, adalet, içişleri ve ulaştırma bakanları çekilir. seçimin başlangıç tarihinden üç gün önce; seçim dönemi bitmeden seçimin yenilenmesine karar verilmesi halinde ise, bu karardan başlayarak beş gün içinde, bu bakanlıklara türkiye büyük millet meclisi içinden veya dışarıdan bağımsızlar başbakanca atanır” ifadeleri yer alıyor. bu sebeple de adalet bakani bozdağ 7 mart tarihine kadar bakanliktan istifasini verecek. yerine vekaleten secime kadar bakanlik mustesari bakacak.
bigcoder
22 mayis 2016 dan sonra 3b(bekir bozdağ, binali yildirim, berat albayrak) formulune gore basbakan veya yardimcisi olacak kisi.
hmmmmmtmmcnm
Vatandaşlıktan çıkarılsa da güleni'i yargılayacağız diyen adalet bakanı. Benim mi siyaset bilgim kıt bu adamlar mı bol keseden sallıyor hic anlamadım.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol