türk televizyon kanalları

independence
tahminim o dur ki zimbawe televizyon kanallarindan da kalitesiz kanallar.bir bilemedin iki tv kanalinin haber bultenlerine sozum yok, ama hepsi o kadar.birbirinden kalitesiz yari$malar(yari$ma denilebilirse), ev kadinlarinin hem sosyal hem de psikolojik durumlarini somurmek adina duzenlenen programlar, birbirinden farksiz yerli diziler, ucuza mal etmek adina yapilan birbirinden salak eglence programlari ve daha niceleri.

yahu bugun cumartesi, haftasonu.hadi eskiden makina falan vardi da tv izlemek icin belirli bir sebebimiz olurdu.ya $imdi? hangi salak kanali dola$tiysam kanalin kendisinden daha salak olan bir programla kar$ila$tim.saat 22:00 ve selena isimli bir $ey oynuyor bir kanalda.kizin teki eli ile buyu yapiyor, ote yandan bir oglan "ahahahah ben kotuyum ben kotuyum" diye gotunu yirtip pelerinin icerisine girip siktirolup gidiyor.

be hey denyolar.daha ne kadar gider bu tekel zihniyetiniz sizin.acilmayacak mi hic kaliteli bir kanal, ya da herhangi bir kanal donmeyecek mi yanli$ rotasindan? hayir eger ben kanallari dola$tikca sizlere reyting kazandiriyorsam da o reyting musait bir yerlerinize girsin yemin ederim.
tzevryl
en kaliteli kanalı ntv ve ntv spor şu anki türk televizyonlarının. kadın bireylerin %90’ı için o da sayılmaz tabi ki. çünkü sporu sevmez takip etmezler. fakat onlar için de kanal d ve seda ablaları çıkıyo ekrana o ayrı birşey.

allah bizlere önce sabır sonra tv kanalı versin artık ne diyelim.
tacican
kannımca aralarında şu anda en başarılılarından biri cnbc biri de tnt. iki kanal da ne zaman canınız sıkılsa güzel bir dizi veyahut güzel bir filmle sıkıntınızı alıyor yerine hoş ve derin bir keyif duygusu satıyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol