harun yahya safsataşı ve evrim gercegi

independence
$imdi oncelikle $unu belirtmek isterim;

kitaba konu olan $ahis tarafindan zamaninda mahkemeye verildigimiz icin yine $ahsin kendisinin ba$ligi bilgi sozluk icerisinde yer almamakta ve alakali ba$liga mahkeme karari ile entry giri$i de yasaklanmi$ bulunmakta.bu sebeple lutfen $ahsa ait ba$ligi acmayalim.bu ba$ligin da amaci bilgi vermektir, zira ba$lik ile ayni isime sahip olan bir kitap yazilmi$ ve sati$a cikartilmi$tir.

kitabin idefix’te bulunan tanimi $u $ekildedir;

-------------------------------------------------------spoiler------------------------------------------------------

bu kitap bilimin safsataya yanıtıdır: küresel gericiliğin merkezi abd’de üretilen ve ülkemizde harun yahya imzasıyla fosil sergileri ve yaratılış atlasları’nda bire bir tekrarlanan yaratılışçı iddialar, dünyanın ve ülkemizin değerli bilim insanları tarafından teker teker yanıtlanıyor.

canlılar milyonlarca yıldır değişmiyor mu? fosiller canlıların milyonlarca yıldır değişmediğini mi gösteriyor? türler arası geçiş biçimleri yok mu? yeni bir türün evrimi gözlenmedi mi? genetik araştırmalar evrim kuramını çürütüyor mu? hücrenin nasıl oluştuğu evrim kuramı ile açıklanamıyor mu? mutasyonlar hep zararlı mıdır? göz evrim geçirmedi mi? karmaşık yapıların evrimle oluşması olanaksız mı? at evrim geçirmedi mi? termodinamiğin ikinci yasası evrim kuramı’yla çelişiyor mu? taş devri hiç yaşanmadı mı? tektanrılı din, tarihin ilk gününden beri var mıydı? nuh’un gemisi buharlı gemi miydi?.. mısırlılar elektrik mi kullanıyordu?.. darwin, ırkçı ve türk düşmanı mıydı?..

bilimsel olarak hiçbir geçerliliği olmayan, ama politik bağlamı nedeniyle etkinlik alanı kazanan safsata niteliğindeki bu iddialar karşısında, dr. erdal atabek, prof. dr. berna alpagut, dr. kenan ateş, dr. andrew berry, prof. dr. jerry coyne, prof. dr. betül çotuksöken, prof. dr. richard dawkins, prof. dr. ali demirsoy, prof. dr. haluk ertan, prof. dr. sevil gülçur, çevirmen feryal halatçı, bilim ve gelecek dergisi yayın yönetmeni ender helvacıoğlu, doç. dr. osman gürel, prof. dr. steve jones, prof. dr. aykut kence, prof. dr. yaman örs, dr. sibel özbudun, doç. dr. ergi deniz özsoy, prof. dr. rennan pekünlü, prof. dr. şevket ruacan, prof. dr. mehmet sakınç, doç. dr. alâeddin şenel, prof. dr. a. m. celal şengör, prof. dr. aslıhan tolun, prof. dr. cemal yıldırım ve daha pek çok bilim insanı sonsözü söylüyorlar: evrim kuramı olmadan bilim olmaz!

-------------------------------------------------------spoiler------------------------------------------------------

http://tinyurl.com/6dkut8

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol