levent ersöz

akhillius
sahte kimlik ile yakalanmış kendisi bir özel hastanede. bir garip olanı ise kimlik sahibi rus kadınları fuhuşa teşvik etmekten yargılandığı ortaya çıkmış. ayrıca bir rus sevgilisi varmış. evet.
independence
tutuklandi ve metris cezaevine yollandi. ancak cezaevine konulduktan hemen sonra kalp krizi gecirdi ve hastaneye kaldirildi. durumunun ciddi oldugu soyleniyor. oysa kizi daha yakalandigi gun anlatmi$ti babasinin kalp sorununu. eger ersoz de hayatini kaybederse bu ergenekon operasyonu iyice boka sarar.
independence
$u siralar komadaymi$ ama komada olmasinin sebebi kalbinde olan rahatsizlik degil, henuz turkiye’de adi sani duyulmami$ bir virusmu$.

et yiyen virusu ismi ile de bilinen bu virus levent ersoz’e gata’da bula$mi$ ve levent ersoz’u komaya sokmu$. tabi bunlarin hepsi haber bultenlerinin soyledikleri. bakalim zaman ne gosterecek, levent ersoz de ergenekon’un kurbanlarindan birisi mi olacak.
independence
silivri cezaevinde 2/3 saat kaldiktan sonra yeniden rahatsizlanmi$ ve yine hastaneye kaldirilmi$ kendisi.

edit: son dakika haberine gore yeniden cezaevine goturulmu$.
independence
durumu bir hayli ciddiymi$.

2 aydir mehmet akif ersoy göğüs ve kalp damar cerrahisi hastanesi’nde tedavi goruyordu ancak durumunun bir hayli agirla$masi uzerine dun saat 14:00 de istanbul ünversitesi tıp fakültesi hastanesi’nin acil bölümüne kaldirildi. artik oyle bir duruma gelmi$ ki, ne yuruyebiliyormu$, ne konu$abiliyormu$. hatta tuvalet ihtiyacini kar$ilayabilmek icin de birilerinin yardimina ihtiyaci varmi$.

avukatlari kendisi icin "her an olebilir" demi$. avukatlari kendisinin saglik durumu ile alakali anayasa mahkemesine ba$vurmaya hazirlaniyor. ayrica avukatlar cumhurba$kaninin af yetkisini kullanmasi icin de cumhurba$kanligina ba$vuruda bulunacaklarmi$.
independence
$imdi de turgut ozal’i oldurdugu gerekcesi ile yargilanacak. savci iddianameyi hazirlami$, iddianame mahkeme tarafindan da kabul edilmi$.

e kanit?

hak getire.

ahmet hakan bugun konu ile alakali guzel bir yazi kaleme almi$. okunmali.

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/23129198.asp?yazarid=131hid=23129727

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol