yalan testi

independence
flash tv’de yayinlanan ve yalcin cakir tarafindan sunulan program.konuklar ekrana cikariliyor ve yalan makinesine baglanarak kendilerine sorular soruluyor.makinenin i$iklarina bakilarak da yalan mi yoksa dogru mu soyledigi tespit ediliyor.

tv kanallari da mehkemelere, sunucular da hakimlere donu$tu ya artik, soyleyecek ne kaldi ki bize.
independence
bu programdaki jurilerden bir tanesi avukat, iki tanesi de emniyet mensubuymu$(muhtemelen emekliler).az once yalcin cakir ki$isi kendileri ile alakali facebook icerisinde acilan gruplardan $ikayet ederken bu juriler hakkind da ovune ovune bunlari soyledi.emniyet mensuplarinin ve avukatlarinin gorevlerinden birisinin de ki$ilerin yalan soyleyip soylemedigini tespit etmek oldugunu $imdi ogrendim.oysa ben o i$i mahkemeler yapar zannediyordum.cahillik i$te.
armour
yalanmaya karşı dirayetliliğin ölçüldüğü testtir. test esnasında yalan testine girecek şahıs yalan makinesine bağlanır. 696 adet kedi dilinden oluşan çark şeklindeki bu makine 1200 devir hızla dönerek yalanacak olan şahsı dil darbelerine maruz bırakarak ne kadar uzun süre mukavemet göstereceğini test eder.
independence
kimi zaman izlemedigime lanetler yagdirdigim program. lan kacar mi bu program ya. al i$te onumuzdeki hafta disko krali’nin malzemesi cikmi$ bile, okan bayulgen bu programlar sayesinde manyak reyting yapiyor yemin ederim.

bak ölümü gör izle;

http://tinyurl.com/cptby8

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol