abant platformu

independence
bolu abant’ta sanirim her sene duzenlenen bir platfor.katilimcilar o seneki konuyu aralarinda tarti$irlar, ne yapsak da bu soruna bir cozum getirebilsek derler ve kimi fikirler ortaya atarlar.bu seneki konu kurt sorunuymu$.cozum olarak da "once empati" fikri cikmi$ ortaya.

allah razi olsun sizlerden.sorunu $ak diye cozmu$sunuz siz zaten.
sitare
1998 yılından itibaren her yıl toplanan, her görüşten gazeteci yazar, bilim adamının belirlenen bir konu hakkında fikir beyan ettiği ve bu fikirlerin toplanarak bildiri halinde yayınlandığı konferans- tartışma grubuna verilen ad.

gülen cemaati organizasyonu olan bu toplantıların sonuncusunun konusu kürt sorunudur.

katılımcılardan biri olan cengiz candar’ a göre güney doğu anadoludaki trafik işaretleri hem türkce hem de kürtçe olmalıymış. barış için bir adım olurmuş.

ırakta yatırımları olan bu yazar her halde türkiye topraklarında bir kürdüstan hayali gördüğü için böyle bir sözün sonuçlarının taa parçalanmaya doğru gideceğini görmek istememiştir.
isyankarmuhabir
f tipi orgutlenmenin, akademik boyutunu temsil edenlerin katıldıgı, caylı toplantı. klasik sohbet toplantılarından farklı olarak maklube servisi yoktur, ogrenciler degil hocalar katılır, genel konjekture gore o yıl hangi yone kıvırtılacagına karar verirlir.
benduruyorumsebagitti
bu yılki konusu: "vesayet ve demokrasi" ba$lığı ile yapıldı. "kimi hindu, kimi yamyam, kimi bilmem ne bela..." ama hepsinin ağası bir adamlar konu$tu, konu$tu, konu$tu... ortalık kusmuk oldu yani. kustular milli devletin, vatanın, ordunun, laikliğin, demokrasinin üzerine...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol