88 minutes

independence
ulkemizde 88 dakika ismi ile 30 mayis tarihinde gosterime giren film.filmin kunyesi $u $ekilde;

gösterim tarihi: 30.mayıs.2008
yönetmen: jon avnet
oyuncular: al pacino, alicia witt, leelee sobieski, amy brenneman.

dil: ingilizce
tür: gerilim, polisiye, macera

karmaşık bir cinayetin sadece 88 dakikada çözülebilmesi mümkün müdür? eğer başka çareniz yoksa evet... deneyimli yönemen john avnet yönetiminde al pacino, alicia witt, leelee sobieski gibi bir kadroyu biraraya getiren 88 dakika tam da böyle bir durumda kalan bir adli psikiyatr ile ona yardımcı olan bir öğreninin yaşadıkları üzerine kurulu.


konusu
seattle’da mahkeme için çalışan çok ünlü bir psikiyatrist ve kolej profesörü jack gramm, mahkeme jürisinin john foster adındaki bir seri katilin ölüm cezasına çarptırılması yönünde verdiği kararda çok etkili olmuştur. jon foster ise jack gramm’ı davayı manipüle etmekle suçlamaktadır. foster’a göre, gramm bir şahidi ve şahidin kız kardeşini kendi aleyhinde ifade vermeleri yönünde kandırmıştır.

jon foster’ın ölüm cezasının infaz edilmesinden hemen önce gramm’e bir telefon gelir. telefondaki kişi gramm’a cinayeti çözmesi için sadece 88 dakikası olduğunu söyler. telefondaki sesin sahibi de kadınları jon foster gibi öldürmektedir. gramm, fbi ajanı olan eski karısı shelly barnes, arkadaşı frank parks ve asistanı kim cummings ile birlikte bir üniversite kampüsü içinde bu öğrenci ile öldürmeyi planladığı kadını bulmaya çalışacaktır.

http://sinema.hurriyet.com.tr/movielist.aspx?mid=746
igor
al pacino olmadan hic bir boka yaramayacak filmdir.neyse ki sinemada izleyip parama yazik etmedim. izlemeyi dusunen varsa param cok zamanim bol ve dunyanin en zevksiz sinemadan anlamayan insayim, al pacino olsun yeter.ohs diyebiliyorsa izleyebilecegi bir filmdir. aksi takdirde bu kadar bok atmazdim.bilen bilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol