türk loydu vakfı

igor
1962 yılında kurulan türk loydu, 1966 yılında yapılan yasal düzenleme ile vakıf statüsünü almış, 1986 yılında yapılan senet değişikliği ile vakıf organları yeniden düzenlenmiştir.

vakıf faaliyetleri

türk loydu vakfı iktisadi işletmesi tarafından yürütülen ticari faaliyetlerden vergi sonrası elde edilen gelir fazlası, türk loydu vakfına aktarılır.

türk loydu vakfı elde ettiği gelirle ve dışardan yapılan bağışlarla oluşturduğu bütçesiyle lisans, lisansüstü, doktora öğrenci bursları, eğitim yardımları ve kuruluş amacına uygun tesislerin kurulması gibi ulvi amaçların gerçekleşebilmesi için faaliyet yürütür.

türk loydu’nun sağlamış olduğu burs yardımlarından üniversitelerin gemi inşaatı mühendisliği ve denizcilik fakültesinde öğrenim gören ve burs yardımlarından yararlanma koşullarını taşıyan öğrenciler yararlanabilmektedir.

burs yardımlarından yararlanmak isteyen öğrenciler bu yöndeki taleplerini öğrenim gördükleri kurum aracılığı ile, eğitim yardımından yararlanmak isteyen öğrenciler ise doğrudan başvuruda bulunarak yapılacaklardır.


vizyonu

ürettiğimiz kurallar, bilgi ve uzmanlığımızdan aldığımız güçle uluslararası alanda ilk tercih edilen klaslama ve sertifikalandırma kuruluşu olmaktır .

misyonu

can, mal ve çevre güvenliği ile ilgili alanlarda,ilkelerimiz doğrultusunda uygunluk değerlendirme hizmetleri vermektir.

ilkeleri

bağımsızlık ve tarafsızlık
dürüstlük ve güvenilirlik
sürekli gelişim
bilgi üretimi ve paylaşımı
müşteri odaklı ve nitelikli hizmet
çalışanlarına değer verme


kaynak:http://www.turkloydu.org

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol