tuncay güney

independence
ergenekon operasyonu hakkinda her $eyi bildigini iddia eden eski gazeteci."bana bula$masinlar ben onlara bula$mayayim" diyor kendileri ve yine diyor ki "ergenekon operasyonundan bir $ey cikmaz, iceri aldiginiz herkesi di$ari birakacaksiniz zira elinizde delil yok belge yok hicbir $ey yok".

yine dedigine gore savcinin sordugu sorulari ve aldigi cevaplari bilfiil okumu$ ba$tan sona nasil yaptiysa artik.

bu ki$i eskiden gazeteciyken $u siralar toronto’da hahamlik yapiyor.ne oldum degil ne olacam demeli, ya da ne bileyim alakasiz bir cumle de olmu$ olabilir.
nickten yana sansim yok
çok ilginç bir kişiliktir. konuşma tarzıyla ve söyledikleriyle. 32nci gün programında sorulan sorulara bir türlü tatmin edici cevap vermemektedir. programda soru soru üstüne gelmiştir fakat tartışmayı sona götürücü cevap vermemiştir.

ayrıca sürekli üstüne basa basa ergenekon’la bir ilişkim yok demektedir. ama buna ilköğretim öğrencisi bile inanmaz. evinden altı çuval belge çıkacak, söylediğine göre bu belgeleri kendisine ergenokoncu bir binbaşı verecek ve ergenekonla bir bağlantısı olmayacak!.. daha önceki röportajlarında "ben ergenekoncu değilim. ben ergenekonu çökertmiş biriyim" demiştir. ergenekon’la bir bağlantın yoksa, ergenekon dıştan çökertilebilecek kadar savunmasız bir örgüttür!.. bari ilişkim yok deme...
angelus
bir intihar komandosu, bir kamikaze gibi üstüne uçağımı sürüp dünya üzerinden yok olmasını sağlamak istiyorum. yapacam demiyorum, istiyorum sadece diyorum. götüme girmesin entry.
independence
dun net 4 saat trt’de canli yayina cikti. cikar, davet etmi$lerdir bu da cikmi$tir, kendisi ile alakali bir sorun yok. asil sorun trt’nin nasil boyle bir $ey yapabildigidir esasen.
angelus
işkence altında ifade verdiğini iddia etmiştir. konuşmalara bakıyorum da, işkence dediği şey öyle bir şeyse eğer her gün işkence görmeye razıyım. ama götüme cop, coca cola şişesi sokturmam, filistin askısına asılmam, tenasül organlarıma elektrik verilmesini kabul edemem.

edit: umarım gizli servis ajanları bu entryi okuyup ip.den adresimi bulmaya çalışmaz. ya da en temizi sileyim ben. götümüze girebilir.

edit +: bu ara çok mu polisiye okuyorum ne.
mitili
trt 2’de katildigi canli yayin icin 15 bin dolar para odendigi soylenen sahsiyet. ayrica 32nci gun un 40 bin dolar odeme yapmis ve haberturk’te bir canli yayin programina katilmak icin 50 bin dolar istemis ancak reddedilmis.
independence
2001 senesinde vermi$ oldugu ifadeler dogrultusunda ergenekon operasyonu cok farkli boyutlara ta$inmi$ti.

$imdi bu ifadelerin i$kence altinda alindigina dair ses kayitlari ortaya cikmi$. hukuka gore i$kence altinda alinan ifadelerin hicbirisi delil olarak kullanilamiyor. bu durumda mahkeme isterse ifadelerin tumunu yok sayacak, isterse de sadece i$kence altinda alinan ifadeleri gecersiz sayacak. ya da artik varsa bir ba$ka cozumu ona bakacaklar.
independence
anla$ilan o ki gene medet umuluyor bu adamdan.

a haber’deydi az once, gulen cemaati ile alakali bir suru $ey anlatti. a haber’in hangi siyasi partiye yakin oldugunu soylememe de gerek yok muhtemelen. konu$masinin bir bolumu $urada;

http://www.youtube.com/watch?v=tOQeC4w0vUA

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol