herkesin onunde sevişmek

independence
bir yer du$unelim.

mesela bir park olsun burasi, ancak etrafi agacliklarla cevrili bir park degil, her tarafi ye$il ama duz bir park.yani 100 metre oteden her $eyi cok net gorebildiginiz bir park.saati de ogleden sonra 13:00 gibi du$unelim, gune$in tum i$igi parka vuruyor.her taraf aydinlik, kimsenin kimseden gizlenebilmek gibi bir luksu yok, her $ey uluorta meydanda.etrafta yakla$ik 500 ki$inin cimlere yayilmi$ ya piknik yaptigini du$unelim ya da dinlendigini.bir diger 500 ki$ide ayakta ya top oynuyor ya da bir $eyler iciyor.

$imdi tum bunlari du$unduk mu?

tamam.

yeni bir sahne getirin gozlerinizin onune $imdi.tum bu kalabaligin icerisinde gencecik bir kiz, yine kendi kadar genc bir delikanlinin pantolununu a$agi indirip ona herkesin ortasinda oral seks yapmaya ba$liyor.hayir gizlenmek gibi bir dertleri yok, aksine herkes izlesin diye son derece i$tahli bir $ekilde aleni olarak yapiyor ve o esnada ordan gecen bir televizyon muhabiri ile kameramani da bu genclerin yanina giderek her $eyi goruntuluyor.etrafta 1000 ki$i var ancak konu ile ilgilenen ki$i sayisi 100 u gecmez.kimisi fotograf cekiyor kimisi tezeruhat yapiyor.kiz son derece guzel, erkek son derece yaki$ikli.ve sahne malum sonla noktalaniyor.

ben az once bunu izledim eskaza bir yerde denk gelerek, zerre tahrik olmadim, tam aksine insanlari sorguladim, benligimizi.cok $ukur bahsettigim olay henuz turkiye’de bu $ekilde gercekle$miyor, olayin gercekle$tigi yer bir avrupa ulkesi sanirim.ha bu sahne ayni zamanda tv kanalinda da gosteriliyor tum detayi ile.

aklima bir anim geldi bunu izledikten sonra.

liseye gidiyordum.sevgilimle okuldan cikmi$ yuruyorduk, topkapi’ya gelmi$tik ki biraz oturalim dedik.ben son derece dogal bir $ekilde elimi sevgilimin omuzuna attim.3 dakika sonra yanimiza birileri geldi ve bana $unlari soyledi.

"delikanli, elini kizin omuzundan cek.bak burdan aileler geciyor, coluk cocuk geciyor."

o zaman cok sinirlenmi$tim, hala daha da sinirlenirim bu duruma.bana bunu soyleyenlerin yaptigi okuzluktu, ama yemin ederim bu genc ciftin herkesin ortasinda yaptiklarini gordukten sonra benim o yurdum insaninin okuzlugune tapasim geldi.

eger o dilimizden du$uremedigimiz avrupa birligi, bize ekonomisi ve teknolojisi ile birlikte bu tur $eyleri de verecekse, bu tur igrenclikleri, bu tur yozla$mi$liklari da verecekse allah o ekonominin de belasini versin o teknolojinin de.namusumuzu, ahlakimizi ve degerlerimizi ekonomik seviyemiz artacak diye gozden cikartacaksak, kizlarimiz ile erkeklerimiz herkesin gozleri onunde bu $ekilde kendilerini pe$ke$ cekeceklerse vay benim yurduma.

biz boyle iyiyiz, avrupa birligi arzu edene girsin.
armour
canlı porno film yayını gibin bişiy olsa gerek. hakketen canlı yayını oluyo mu hiç onların? neyse, sonuç olarak herkesin önüne gerek yok, tek kişinin önüyle yetinmesini bilmeli.
imphotep
hayvani içgüdülere teslim olmaktır.kediden köpekten farkı kalmamaktır."mahremiyet" nedir bilmemektir..üç cümleyle özetlemek gerekirse.

edit: pişman değilim çıkınca gene yapıcam.
steroid
bu tür şeyler ab’yi felan beklemedi zaten.. şu an lise sınıflarında geçen amatör çekimleri, hem de başlıkla birebir örtüşen tarzda, nette bulmak mümkün.
kayıtta, kız sınıfta oral sex yapıyor bi arkadaşına, arkada diğer kızlar kahkahalarla gülüyor, telefonla çeken eleman savaş muhabiri modunda vs. vs.. burası bu ülkede tenefüse çıkmış bir lise sınıfı..
ilk görünce birden neyse de tabi ama düşününce insan ilerde karısını işe kızını okula nası yollarım, otobüse bunların arasına nası bindiririm diye düşünüyor hakkaten..
mad
yasaklanması gereken eylem. hayır efendim yapamıyoruz, edemiyoruzdan değil. örneğin erkek ve dişi geliyor kantine hemen yan masana oturuyor. oturur oturmaz hemen erkek bireyimiz görev adamı olduğundan olaya geçiyor. hayır bi de öyle ibiş çiftler oluyo ki mide falan da kalmıyor. bir de yemek falan yerken yakalanırsan çok fena işte. bir de yürüyen merdivenlerin önünde sevişen tipler var. sanki yukarı gelene kadar bi stres, hemen yalayıp yutuyım havasında bunlar. ulen mesafe 30 cm falan aramızda, utanma, arlanma yok. 4 duvar arasına gidin, bakarsın öpüşürken bir üst levele geçersin falan, güzel şeyler olur. şevişmeyin arkadaşım herkesin önünde. çok ayıp.
angelus
ağırlıkla adult tandanslı film projelerinde vuku bulan hadisedir. böyle filmin yapımcısı, yönetmeni, senaristi, kemaremanı, ışıkcısı, kılcısı/yüncüsü hülasa tüm set ekibi karşında gerçekleşen bir eylemdir. gerçi bu organizasyonun adı sevişmek midir o da ayrı bir konudur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol