şahane show

independence
suheyl uygur ve behzat uygur tarafindan sunulan, cumartesi geceleri show tv’de yayinlanmaya ba$layan program.

ki$isel not:suheyl ve behzat uygur tarafindan sunulan her programda, turk insaninin mizah anlayi$ina hakaret edildigini, cok ama cok kucumsendigini du$unuyorum elimde olmaksizin.ben ki bir turk insaniyim, hic hatirlamam ki bu ki$ilerin herhangi bir espri denemesinde azicik dahi olsa tebessum etmi$ olayim.turk insani cok cok daha iyilerine layikken ya daha iyilerinin hemen ayaklari kaydiriliyor, ya da bulunamiyor, bilemiyorum.
independence
allah belani versin senin show kere demek istiyorum oncelikle.

bu nedir arkada$ ya.yilmaz morgul’e bungee jumping yaptirmalar ve yilmaz morgul’un 60 metre yuksekten kendini birakirken soyledigi "her $ey turk sanat musikisi icin" cumlesi, ne bileyim insanlari boya dolu kare kutunun uzerinde ziplatmalar, buyuk boy bir vibratore oturtulan insanlar ve vibrator son hiz titrerken bu insanlari sesleri titreye titreye konu$turmalar.

nereye gidiyor bu televizyonun sozde eglence programlari allah a$kina? ve her $eyden ote bu insanlarin ufuklarinda hic mi degi$me, hic mi geli$me yok.suheyl ve behzat uygur karde$lerin yaptigi her programin ismi degi$ik ama icerigi ayni olmak zorunda mi? hatta hatta bu ki$iler program yapmak zorundalar mi?

$u anda show tv acik onumde ve olan bitene bakiyorum da yine icimden allah belanizi versin demek geliyor.hayir durduramiyorum da kendimi.

allah belanizi versin.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol