rock müzik tavukların dengesini bozdu

independence
zaman gazetesinin ortaya cikarttigi enfes tespit.soylenilene gore yuksek ses ile muzik calinan ortamlarda tavuklarin kulucka donemleri uzuyor ve hatta yumurtalarin pek cogundan civcivler cikmiyor.

haberin tamami $urada.

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=649032

buradan da anla$ilacagi uzere kemanci ve benzeri rock barlara tavuklarinizi goturmeyin, goturseniz bile kuluckaya yatirmayin, birakin sadece muzik dinleyip icsinler.ama cok da icirmeyin, tavuklarin sarho$luklari da pis oluyor.

ozellikle tavuklarla alakali cinsel aktivitelerinizde((bkz: tavuk sikmek)) daha duyarli olun, yuksek sesli muziklerden kacinin.

melankomik sana soyluyorum alo?
sepulturk
akabinde;

"ac dc konserinden çıkan çılgın tavuklar alkolün de verdiği etki ile birer birer yere yığıldılar. ayağa kalkmak isteseler de alkol ve yorgunluktan bir türlü dengelerini sağlayamayan tavuklar..."

şeklinde devam edesi haberdir.
greyfurt
bu bilim adamları uslanmayacak.
zamanında aynı salak deneyi ineklerle de yapmışlardı. rock müzik dinleyen ineklerin, klasik müzik dinleyen ineklere göre daha az süt verdiği sonucuna ulaşmışlardı.

onlar kendilerince rock müziğin salaklığını ispat ettiler. bense hala aynı düşünüyorum: inek ne anlar rock’tan?

şimdi bu zavallı tavuk hayvanlarına da aynı şeyi yapmışlar. yok tavuk az yumurtlamış, yok bokunu didiklemiş, yok kümeste pogo yapan tavuklar izdiham yaratmış falan filan...

tavuk ne anlar rocktan lan? siz onlara klasik müzik dinletin.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol