kan çıkarmadan duvardaki sinegi öldürmek

bore
duvara konmuş sineği öldürmek için uğraşılası gereken bir sanattır.lakin canlıdır kan emer cüssesi kadar kanı içinde barındırır olası cinayet aleti ( rulo yapılmış gazete,terlik , dergi , vs... ) ile verilen darbe sineğin patlamasına ve kanı duvara bulaştırmasına sebebiyet verir.durumla ilgili dikkat edilesi husus sinege cok hafif bir çarpma efektiyle duvara yapıstırılmadan darbe verilmesi yerde sancılaşan sinegin üzerine basılarak öldürülmesi gerekir.
aello
"ya çak kafasına ölsün it" der insan içinden, ama duvarına kıyamaz. iğrenç bir iz bırakır orada bu rezil hayvan. en güzeli peçeteyle sinsice ve aniden yakalamaktır. sonra o peçete buruşturulur, klozete alıtılır, sifon çekilir, sinek de böylede az önce sıçtıklarınızla buluşmak üzere bir tünel yolculuğuna çıkar. kaşınmasaydı napalım...
elma sekeriiii
küçük bir darbeyle vurun. böyle terligin arkasıyla dokundurun mesela küçücük bir darbe. kan cıkmaz ama vücudu ezilir. sonra onu nazik bir hareketle bir kagıt mendille duvardan cıkarınız.

budur.
instrument
hiç bir insan evladı gece yarısı kendisini uykularından uyandıran sineği sadece öldürmekten başka bir şey düşünmez. dolayısıyla "amınakodumun sineği gebersin de sikerim duvarın götünü" modundadır. terlikle koyar bi tane gebertir sineği.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol