içerisinde besmele olmayan entrylerin yasaklanması

independence
<bismillah.>

gundemi takip eden ve ulkeyi yonetenlere yaltaklanmakta saniye tereddut etmeyen bilgi sozluk yonetiminden yeni bir atak daha!

bugunden tezi yok, icerisinde besmele yazili olmayan entrylerin giri$i kesinlikle yasaklanmi$tir.entrylerin icerisinde sadece besmele olmasinin yeterli olmayacagi gibi, hukumeti ele$tiren nitelikteki entrylerin de koku kazinacak, her entrynin altina default olarak "hepimiz ulkemizi pazarlamakla mukellefiz" yazisi yazilacaktir.ulkesini henuz pazarlamaya karakter olarak uyumluluk gosteremeyen ki$ilerin sozluk accountlari derhal kapatilacak, yeni uye olacaklar icin duzenlenecek formda "hic tereddutsuz ulkenizi pazarlamakla mukellef oldugunuzu onayliyor musunuz allah’in izni ile?" sorusu bulunacaktir.

(bkz: ben ulkemi pazarlamakla mukellefim)

ote yandan sozluk icin getirilen yeni kilik kiyafet kurallarina gore her sozluk yazarinin bulundugu konumda muhakkak bir webcam bulunacak, kullanici entry girmeden once yeni geli$tirilecek sistem uzerinden webcamini sozluk yetkililerinden herhangi birisine acacak ve kilik kiyafetini kontrol ettirdikten sonra entrysini gonul rahatligi ile girebilecektir.bayan kullanicilarimiza sadece sigarakahvecikolata bakacak, diger kullanicilarimiz ile erkek mod arkada$larimiz ilgileneceklerdir.

yeni bilgi sozluk tasarimi devreye sokulacak ve bilgi sozluk logosu olarak konulacak olan ampul simgesi altinda i$il i$il i$iklar sacan entryler sozlugumuzu nurlandiracak ve $enlendirecektir.

tum bilgi sozluk kullanicilarina duyurulur.
</bismillah>
mitili
bismillah.

bilgi sözlük’e geldiğimden beri yapılan en büyük ve anlamlı çalışma. o kadar büyük ki gözlerim kamaştı. bundan sonra bilgi sözlük’ün önü daha da açık.

minareler, kubbeler, süngü, mümin, miğfer vb.

hepimiz ülkemizi pazarlamakla mükellefiz.
sepulturk
<bismillah>

yuce yaradan’a basimizda bulunanlardan oturu sukretmemiz gerektigini birkez daha yuzumuze vuran mevzu.

<sadak allahul azim>
mad
<bismillah>

biz sizler için bu sözlüğü yaptık. sol frame oluşturduk başlıkları görüp entryler yazasınız diye. üst frame oluşturduk ve üstüne butonlar serpiştirdik yine siz onları kullanasınız diye. oylama butonları yerleştirdik, okuduğunuz entryleri oylayasınız diye. biz sizler için sözlük yaptık; yazın, okuyun diye. ey bilgiçler oku-yaz!

</amin>
valequentill
bavullar hazirlanir once.. entry ler , + puanlar , ukdeler ozenle katlanip koyulur bavullara.. sonra yavas yavas mouse kirarim bu sozlugu butonuna yaklasilir ve basilir.. sozluge son ugradigim an budur..
hormonsuz domates
<bismillah>
sonunun böyle bitmesinden korkulmaktadır:
" #69848398948 numaralı entrye şükürler olsun diyorsunuz. yeminle doğru mu?
[allah’ın izniyle evet] [haşaa] "
nickmickyock
kendisinden önceki entry de besmele ile başladığından muhtemelen "kendisinden önceki entryi refere ettiği" ithamıyla silinecek olan entrydir.
angelus
ateist bir yönetici olarak tüm yetkilerimi dini bütün, helal süt emmiş bir bireye devretmemin zamanı geldiğini hatırlatmış bir başlık olmuştur allahın izni ile.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol