bloglarımiza bilgi sözlük linki verelim kampanyası

independence
son zamanlarda seo ismi ile tabir edilen cali$malarin hayli sorunsuz ve hayli verimli olmasi sebebi ile bir adim daha ileriye yonelik adim atmaya karar verdik ve bu fikri tum sozlukle payla$alim istedik.

$imdi durum $oyle ki;

blog sitesi, kil sitesi, tuy sitesi, kisaca her ne tur olursa olsun herhangi bir internet sitesine sahip olan arkada$larimizin, sitelerinin alakali bolumlerine(en sevdigim siteler, ziyaret ettigim siteler, hatun kaldirdigim siteler, koca buldugum siteler, oeah dedirten siteler)http://www.bilgisozluk.com adresini eklemeleri bizler icin hayati onem ta$imaktadir.

peki ne olur ekleyince?

google’in en sevdigi internet siteleri blog ismi ile tabir edilen internet siteleridir, zira blogger.com’u malum kendileri satin aldilar.kendi mamullerinin kullanilmasi kendilerini pek bir mesut bahtiyar eylemekte ve bu sebeple bu sitelerde yer alan linkleri de kendi siteleri gibi sevip bagirlarina basmaktalar.kisacasi siz eger kendi blog sitenizehttp://www.bilgisozluk.com linkini bir $ekilde yerle$tirirseniz, kisa bir sure sonra google bu linki bize pr(pagerank) olarak geri dondurur.

e bundan sonra ne olur?

sizin sitelerinizden donen pr’lar pagerank kazandirir ve bu sebeple de google arama sonuclarinda en ust siralarda yer aliriz.

e bunun bize faydasi ne?

$udur ki;

arama sonuclarinda ust siralarda yer almanin manasi, sozlugu anlik okuyan ki$i sayisinin abartili $ekilde artmasi, bu okuyucularin bir kisminin sozluge uye olmasi, uye olanlarin yazmasi ve tum bu dolayli yollarin sonucunda sozluk icerisinde daha kalabalik bir nufusun olmasi ve okunacak entry sayisinin artmasi demektir.unutulmamalidir ki ne kadar cok ki$i yazarsa o kadar cok ayri fikir sozlukte hayat bulur, o kadar degi$ik beyin urunu ile kar$ila$iriz.

sonuc olarak blog ve turevi internet sitelerinehttp://www.bilgisozluk.com linkini yerle$tirip, bir de yerle$tirdiginiz linklerin adreslerini bana houston araciligi ile iletirseniz gonlumuzde bamba$ka bir yere sahip olursunuz.

optm.
angelus
kişisel olarak sevmediğim, sözlük jargonuna alışmış bir birey olarak tamamı ile yabancı olduğum blog ve türevi sitelerin varsa şayet etinden, sütünden ve yününden faydalanmak adına gerçekleştirilen bir kampanyadır. ha sevmiyoruz, tiksiniyoruz ama niye bir bilgi sözlük linki yer kaplamasın buralarda a dostlar. gerçi biraz çıkar ilişkisi gibi de oldu ama olsun evet.
independence
$imdilik bilgi sozluk linkinin yerle$tirildigi siteler.

http://meygun.blogspot.com/
http://www.mertbay.com
http://my.opera.com/hushhh/links/
http://site.mynet.com/mushr00m/serenity/id3.htm

bu sitelerde bilgi sozluk’u link olarak vermeye deger goren arkada$larimiza cok te$ekkur ederiz.
duracell
blog alsam uğraşamam, hergün hergün kim yazar o kadar yazı. almasam ayıp olur o kadar alan var.

en iyisi boş boş alalım da içine hep bilgisözlük koyalım

dipnot: sınavlar bitsin söz alcam
independence
ciddi anlamda bir ihtiyac sebebi ile yeniden hortlatilan kampanya.

kampanyaya i$tirak edecek olan arkada$larimiz bana houston araciligi ile bilgi verirlerse negzel olur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol