dersteyim şeklindeki msn iletileri

madeline
"dersteyim rahatsız etmeyin "diye ileti yazıp aslında muhabbet eden rahatsızlardır bu iletileri yazanlar.madem ders çalışacaksın msnde ne işin var?diye sormadan edemiyorum kendilerine.madem görünmek istemiyosun ozaman çevrimdışı takıl yine et muhabbetini özgürce.birde sevdiğim insanlar yapınca bu tarz saçmalıkları dayanamıyorum açıkçası çok samimiyetsizce bir davranış.
elma sekeriiii
güldügünü, tuvalete gittigini, hatta banyo yaptıgını duyuran iletilerden daha abuk degildir.

yahu, eger msn’e girmi$ isen me$gul yaparsın dı$arda yaparsın durumunu, millet de sana yazmaz. ya da yazarlar gelince cevaplarsın.
ha eger hiç cevap veremicek durumdaysan kapatırsın msn’ini.
ha tek bir ki$iyle yazı$mak istiyorsan da o zaman çevrimdı$ı konu$ursun kimse seni rahatsız etmez.

zira msn konu$ma programının da amacı budur: ko-nu$-mak! ki$isel duyuru yapma yeri degil yani.

dersteysen bize ne karde$im? kapatsana msn’i.

ne abuk insansınız be siz, teknolojinin b.kunu cıkarmak diye buna denir!
independence
bu iletileri cep telefonuna tam anlami ile vakif olmayanlardan uzak tutmak lazim.

konu: desteyim $eklindeki msn iletileri

konu mankeni: annem

detaylar;

yegenim biraz rahatsizdir ve basit bir operasyon gecirecektir. basittir operasyon ama yegenin ya$i 3,5 olunca sulale toplanmi$tir ba$ina. bir kalabalik da ben eklemeyeyim diye ben gitmedim, gitsem kim farkedecekti o kalabalikta o da ayri konu. ama yegen nihayetinde, merar ediyor insan.

operasyon saatini biliyorum ve bittigini du$undugum zaman durumu ogrenmek icin annemi ariyorum ama telefon duvar. telefona bakan yok. ara tara yok arkada$, bakan yok. en son aramamda telefon me$gule verildi ve $oyle bir sms geldi.

"$u anda dersteyim."

65 ya$indaki annem, zannedersin ki bilkent’e yazilmi$, hu$u icerisinde ders dinliyor, telefon geldiginde de dersi bolmemek adina me$gule verip sms atiyor. meger o esnada yegenimin resimlerini cekiyormu$ ama hangi kombinasyonu nasil kullanmi$sa artik gelen sms bahsettigim $ekildeydi. ayni mesajdan 4 tane falan gelince bir daha da aramadim zaten.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol