hayalin için söyle

nickmickyock
çeşitli umutlarla katılan yarışmaların "gönderilme" tehdidi ile ajitasyton yapmak zorunda bırakıldığı bir tv programı, alenen yapılan bir insanlık ayıbıdır bence..
oradaki insanların dramını izleyip bahse konu tv programının yayınlandığı kanala rating kazandıran insanlar gönderdkleri mesajlar ile hem o kanalı hem de kendilerini anadan doğma asiller grubundan farzedip kendilerinde insanları yargılama hakkını bulan şerefsizleri zengin etmektedirler..
sepulturk
çok yararlı bir programdır ama kime yararlı olduğu muallaktır. orada oturup hayatlarında önlerine ilk bir fırsat gelen yarışmacıların özel hayatlarını "anlatacaksın lan" şeklinde zorla sorgulayanlaradır yararı.

hani birisi bir laf etmişti ya, "türk değilim o konuda içim rahat" şeklinde, bunları gördükçe "lan yoksa" demekten kendimi alamıyorum. bu nasıl bir insanlıktır insanın aklı hayali almıyor. sadece bir kez rastladım programa ama bu fikirler için yetti de arttı bile. karşısına hayatları boyunca ezilen insanları almış godamanlar sürüsü ezdikçe eziyor. farkında değiller ki onların da ezilme ihtimalleri var. düşündüm de bok var onların da ezilme ihtimalleri. bizde böyle bu işler hoşuna giden bir kitle olduğu sürece bunları daha bir allah’ın kulu durduramaz. bunlar da kendilerini kral sanmaya devam ederler. ne kralı imparator sanıyor amına koyim adam kendisini.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol