entrylerimi silmeyin sözlükten soguyorum

independence
tahmin ediyorum ki "merhaba.tani$alim mi sevgili jedi’m?" cumlesinden sonra bilgiclerden en cok duydugum(okudugum) cumle.

entrylerimi silmeyin.sozlukten soguyorum.

bunun bir de "entrylerimi silmez misiniz ya, sozlukten sogutuyorsunuz insani." versiyonu vardir ki bamba$ka bir ba$lik konusudur.

zannetmiyorum ki sozlukte moderatorler "entry silmeliyim.allahim hemen bir kac entry silmeliyim." $eklindeki hirlayi$larla agizlarindan kopuk saca saca dola$sinlar.ben dahil tum yonetim sozluk kurallarini uygulamaya cali$iyoruz.bu kurallardan biri de sozlugu mumkun olabildigince kaliteli bir $ekilde muhafaza etmek ve olasi tum kalitesizlikleri ortadan kaldirmak.bir ki$inin entrysinin silinip sozlukten sogumasi, o ki$inin yazdigi entryi okuyarak sozlukten soguma ihtimali bulunan pek cok ki$inin kalite anlayi$indan daha onemsizdir, bunu algilamak lazim.entrysi silindi diye sozlukten sogumak yerine, "neden benim entrylerim siliniyor acaba?" sorusuna cevap aramak ve bunyede olu$an bug’i fixlemek en isabetlisi olacaktir.

(bkz: akilli ol butonu)
rdm
ince ayarı yakalamak çok önemlidir. sözlük yönetimine sesleniyorum taa buralardan. entryler silinmeyince de sözlüğe çok ısınırız yazarlar olarak, öyle ısınırızki soba niyetine kullanılabiliriz sözlükte. sımsıcak bir ortam olur burada. sonrada $arkının birinde söylendiği gibi "yanarız alimallah". buna fırsat vermemek adına entrylerin silinmesi iyidir. soğutmaz sözlükten, sadece vücut ısısını stabil tutar.

$ahsen çok sıcak kanlıymı$ım çok entrym silindi sözlükte çok, "lan özenle yazmı$tım allahsız!!" dediğimde oldu sıklıkla. ama baktım ki bende moderatör olsam ben silermi$im onları. kendime bile torpil geçmem o derece!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol