kerrigan

independence
gun itibari ile vefat haberiniz ogrendigimiz ek$i sozluk yazari.

olayin detaylarini $u $ekilde ogreniyoruz.

<alinti>

kendisiyle bilgi almak isteyenlerin her birine tek tek durumu anlatmak güç olduğundan telefonundan ulaştığımız aile dostu olan can’in ricası üzerine arkadaşlarının görebileceği yer olan eksi sözlüğe detayları yazma gereği duyuyoruz.

dün gece beşiktaş üsküdar motorlarinda sigara içmek için arkaya çıkan ayça bir yandan telefonla konuşmakta ve ağlamaktadır.

daha sonra olaya şahit olan ve karakolda durumla ilgili olarak ifade de veren iki genç eşyalarını, ipod’unu çıkartıp kendini soğuk sulara bıraktığını görürler.

o andan itibaren kendisinden haber alınamamaktadır. sahil güvenlik denizin soğukluğu nedeniyle durumun pek iç açıcı olmadığı söylemektedir. çevredeki deniz araçlarına da haber verilmiştir.

henüz kendisi bulunamadığından ve hayatta olup olmadığı bilinmediğinden* bir tören vb. söz konusu değildir. eğer herhangi bir gelişme olursa bu bilgiyi de muhtemelen olan biten de bulabileceksiniz.

neden kimse yardım etmemiştir, en son kimle ve ne konuşuyordur, ne sıkıntısı vardır gibi sorularla ilgili net yanıtları bizler de merak ediyoruz..
(magnus, 19.11.2007 17:20 ~ 23:26)

</alinti>

sene sanirim 2003.kendisinin evine davetliydim.bir buyuk raki biraz meze alip gitmi$tim evine.annesi ile birlikte yalniz ya$iyorlardi yanli$ hatirlamiyorsam.minicik citi piti bir kizdi, gorenler asla 17 den buyuk demezlerdi ama ya$i daha buyuktu.klavyesi ingilizceyi ve cok misafirperverdi.irc.rahatsiz.org’da tani$mi$tik kendisi ile.oradaki insanlar birbirlerine siklikla ziyarete giderlerdi, kerrigan yani ayca’da o insanlardan birisiydi.az once ek$i sozluk olan biten kisminda $oyle bir duyuru okudum.

<alinti>

malesef kerrigan’in naa$ina ula$ilmi$. bugune kadar bir umitle hayatta olmasini umdugumuz ayca’nin yakinlarina ve sevenlerine ba$sagligi dileriz.

yanli$ hatirlamiyorsam olan biten’den ilk evlilik duyurusunu kendisi icin yapmi$tik ustune boyle bir duyuru yapiyor olmaktan buyuk uzuntu duyuyorum. hepimizin ba$i sagolsun.
(ssg, 03.12.2007 09:52)

</alinti>

cok gencti, cok civil civildi, sadece alkole fazla du$kundu.ya$am onun icin henuz cok taze, olum cok erkendi.

tum sevenlerinin ve ek$i sozluk camiasinin ba$i sagolsun.
selambengeldim
bir yıl geçti o kötü günün ardından. izleri kaldı yürekte hala sancılar var ama ne yazık ki giden geri gelmiyor. onsuz kalmak zordu, hem de çok zor. bir gülüşüyle içimi, yüreğimi ısıtan, bakışlarıyla yüreğime su serpen nender insanlardan biriydi. yazık oldu, yazık. (bkz: hala bekliyorum)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol