bilgi sözlük nicklerine getirilen yeni düzenleme

independence
iki gun once yapilan yeni duzenlemeye gore bundan sonra bilgi sozluk’e harf ve rakam kombinasyonlari haricindeki nicklerle kayit olunamayacagi gibi, turkce karakterler ve buyuk hafrler de sozluk nicklerinde ancak torunlarimiza anlatabilecegimiz hikayeler tadinda kalacaktir.

yani.

artik sozlukte "ehehe.yorraaaam:))", "@ebenin_örekesi!?", "k@r_d€l€n" ve turevi nickler boy gosteremeyecekler.

bu duzenlemenin gerekliligi ise hem goruntu kirliliginden kurtulabilmek, hem de nicklerde ne yazdigini tam olarak anlamak icin kafa patlatmamizin onune gecmekti.

boyle bir duzenlemenin kacinilmaz getirisi olarak eski sozluk nicklerinin de bir $ekilde duzenlenmesi icap etmektedir.bu sebeple nicklerinde a dan z ye harf ve 0 dan 9 a rakam haricinde herhangi ba$ka bir karakter bulunan ve nicklerinde ba$ harfleri haricinde buyuk harf barindiran arkada$larin bana houston araciligi ile ula$malari son derece onemlidir.

ula$sinlar ki nicklerini olmasi gerektigi gibi duzenleyelim ve entrylerini de yeni nicklerine atayalim.

edit:ba$tan bir uyari yapayim.

x yazar:hazir elin degmi$ken, ben nickimden memnun degilim de, bir degi$tiriversen*
indy:olmaz.
x yazarimiz:ya ne kaybedersin allaha$kina?hadi bi el ativer lutfen ya.ibne misin nesin.
indy:sen kapat ben seni arayacam sana fazla yazmasin hadi.
angelus
bir bireyin nickinde neden fantastik öğeler kullanmak istediğini anlamamakla birlikte pek bir güzel uygulama olmuştur.
armour
bir bireyin nickinde neden fantastik öğeler kullanmak istediğini bu uygulamayla birlikte anlayıp uygulamakta geç kaldığım pek bir güzel uygulama olmuştur.
independence
daha bir gunde pek cok ki$inin nickleri yeni duzenlemeye uygun hale getirilmi$ ve entryleri de yeni nicklerine atanmi$tir.diger arkada$larin da en kisa zamanda houstondan ileti$ime gecmeleri beklenmektedir.houstondan konu ile alakali ileti$ime gecen ilk yuz ki$iye indirim yapilacaktir.

oeah.
armour
bu düzenlemede merak ettiğim;
karşılama mesajının(ho$geldin sevgili armour) ş’si neden büyük kalıyor. benim nickimden koskoca 2 harf 90 derecede yıkanmış yünlüler gibi ufacık kalırken, bakıyorum da etrafta dev gibi ş’ler dolaşıyor. cedi denen jedi bu kaybın, insanın içine evlat acısı gibi oturduğunu acaba düşünmüş mü hiç?
hasktir
en cok uzulenlerden biri oldugum uygulamadir. yani hasktir’le hasktir! arasindaki guzide farki siz de hissediyorsunuzdur. simdi artik "ho$geldin sevgili hasktir!"deki unlemle idare ediyorum.
bb
enteresan bir düzenlemedir. çünkü nickim kafasına göre bazen büyük, bazen küçük harf olarak karşıma çıkmaktadır. büyük kalsa ne iyi olurdu aslında...

edit: şimdi büyük harf görüyorum mesela...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol