nurettin demirtaş

0 /
independence
dtp’nin yeni genel ba$kani.kongreye tek aday olarak katilmi$ti zaten.bu ki$iyi $u cumlerle hatirlayabilirsiniz.

"dagdaki 9 gencin ustune onbinlerce asker yollaniyor.$imdi buna kahramanlik mi diyorsunuz?"

kendisi ile detaylar $unlar:35 ya$inda ve 10 sene hapis yatmi$.karde$i de teror orgutunu ovmek sebebi ile 2,5 sene hapis cezasi almi$.ayrica kendisi sahte curuk raporu aldigi iddiasi ile inceleme altina alinmi$.
forlindon
bölücübaşının gölgesinde serinlemek isteyenlerin önde gidenidir kendisi.bunun yanında anadoludaki insanlarımıza dünyada cehennemi yaşatmaya çalışan hainler topluluğun da bayraktarlığını yapmaktadır...asker kaçağı olma durumu da vardır.sonuç itibariyle nurettin bey’in önünde iki seçenek kalmıştır;
(bkz: o şimdi asker)
(bkz: o şimdi mahkum)
angeliq
dtp olağanüstü 2.kongresinde genel başkanlığa seçilen,demokrasiyi kendine kalkan olarak kullanan,yasal gözaltı süresinden sonra eğer gerçekten veremse serbest bırakılacak olan kişi.
el menzile beynel menzileteyn
beytepe askeri hastanesi’nde saglik kontrolunden gecirilmesi beklenirken, askeri savci tarafindan ’askerlikten kurtulmak icin hile yapmak’ sucundan tutuklanması talebiyle askerî mahkemeye sevk edilen ve hava kuvvetleri askeri mahkemesince "cmk 100. maddesi ve 353 sayılı askeri mahkemeler kurulusu ve yargılama usulü kanunu’nun 71. maddesi" uyarınca tutuklanmasına karar vererilerek cezaevine gönderilen dtp genel baskani..
dalyarock
yanlı$ duymadıysam once askere gonderilecek daha sonrada içeri atılacaktır.bölesine az bile bölücünün onde gideni arkada kalmayanıdır.

askere giderken muhtemelen en şerefsiz asker aha bu asker diye tezahuratlarla ugurlanacaktır.
teomanyak
askere gönderiliyor.
onun bölügünde komutan olmak isterdim acıkcası..

nurettin
+emret komutanım.
15 ay boyunca $urda tek ayaküstünde "ya$asın türkiye cumhuriyeti" diye bagırıcaksın.

aslında tek hayalim buydu.evet.
igor
acemi egitimi zorlu gececek, ustalikta muhtemelen nobet tutmadan, carsi izni alamadan, mumkun oldugunca soyutlanmis bir sekilde askerlik yapacaktir.

edit: askerde bir insana verilebilecek en buyuk ceza carsi izni vermemektir. 15 ay carsi izni alamayacak bu insanin durumunu dusundum de bi an. ohs.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol