8 kasım 2007 galatasaray helsingborg maçı

sepulturk
galatasaray’ın uefa kupası gruplarındaki ikinci maçıdır. maçı izlemeye gelen taraftarlara yönetim tarafından sınırsız alkol ikramı ve masajçı yabancı uyruklu hatunların verileceği maçtır. yoksa bu bilet fiyatlarının başka açıklaması yoktur.

numaralı (grup 1): 330,00 ytl
numaralı (grup 2): 275,00 ytl
kapalı üst: 120,00 ytl
kapalı alt: 110,00 ytl
yeni açık üst: 55,00 ytl
yeni açık alt: 55,00 ytl
eski açık: 55,00 ytl

(bkz: hevesim kursağımda kaldı be sözlük)
incem ben
son dakikalara helsinborg’un 3-1 önde girdiği karşılaşma.kalli...nese yoruma bile gerek yok...
an itibari ile tek kral nonda 3-2.
incem ben
hasan şaş’tan sağ bek yaratmaya kalkıcak kadar zeki (!) kalli yine şov yapıp 90 dakika izledi.lincoln evlere şenlik.arda ile nonda galatasaray adına en iyi işi yapanlardı.

maç sonucu:galatasaray 2-3 helsinborg
incem ben
kalli’nin mac sonunda oyundan memnunum acıklamasını beklemekteyim.sen uefa kupasında oyundan memnun olsan nolur olmasan nolur 3 puan alamadığın sürece.
incem ben
galatasaray her ne kadar yirmi tane gol kaçırdıysa karşısındaki rakip helsinborg galatasaray’ın yarısı bile olamıyacak kapasitede.utanın.
van ness
yakışmadı gerçekten yakışmadı. ucuz bir -ki isveç ligini bile 8. bitirmiş- takıma yenilmek hele hele kendi sahanda yenilmek çok ucuz bir şey g.saray için. bu ayıp, g.saray a yakışmadı sadece. galiba alışacaz artık bu tarz şeylere.
falconslx
galatasarayimizin elime verdiği maç olmuştur. maç boyunca bana taktiksel düşüncede sınırsız özgürlük tanımıştır, burdan şükranlarımı sunuyorum. maç bir doksan dakika daha sürseydi belki galatasaray yine yenilecekti ama ben bir antrenör olabilirdim. o ne lan, helsinborg kim!!
idiamin
bordeux gibi bir takım geriye dustugu macta galatasarayı yeniyor ve bunun uzerine herkes galatasaray grubun favorisi diyor, helsingborg diye bir takımla mac yapılacak, tek konusulan galatasaray bu gruptan rahat cıkabileceği, rakibinin olmadıgı gibi şeyler.
teknik direktor sadece kasetten birkaç macını izlemiş daha once,fazla bir bilgisi olmadıgını soyluyor.
bu kadar rehavetin neticesinin bu kadar acı olacağı belliydi ama...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol